A gyakorikérdések fideszes kézben van?

Nem az oldal tehet róla, ha az emberek teleszemetelik a fórumot.
Egyébként sok politikai kérdés-támadás éri itt az összes pártot, szóval passz....ha fideszes kézben van is, mint ma már lassan minden, akkor is engedik....szóval passz.

6.
Nem kötözködni szeretnék de mostanra azért eléggé nehézzé vált úgymond "normális fideszes kommentet" találni.
Emlékszem annak idején, mielőtt a fidesz kommunikációja szinte teljesen a social medián trollkodó homegrwon Ben Shapiro/infowars utánzatokra lett átépítve még volt hogy láttam teljesen értelmes érveléseket és tudtam kifejezetten jó beszélgetéseket fojtani fideszesekkel akkor is ha sokmindenben nem értettünk egyet.
Persze ellenzéki oldalon is vannak ilyenek, nem tagadom, sajnos a vitakultúra mint olyan kb. általánosságban megszűnt létezni.
De ha azt állítod az "az emberek többsége ezt szereti úgyhogy csak jó lehet" vagy a "de nyugaton meg LMBTQ van" mantra szerű hajtogatása, illetve random statisztikák be ctrl+c ctrl+vzése bármiben jobb mint az "O1G" inkonzisztens spammelése, pontosan ugyan annyira elfogult vagy mint azok akik lepontoznak.
Persze ha úgy véled nincs igazam nyugodtan dobhatsz egy DMet itt, én szívesen beszélgetek ha az nem válik teljesen fölösleges anyázássá, vagy nem rigmusok puffogtatásában merül ki.

"Masszívan Fidesz ellenes itt a közeg, az más kérdés hogy mint a valóságban is az ellenzék csak annyiban tud egyet érteni, hogy fújj Orbán Viktor."
Fideszes berkekben az egymás közti látszat szeretet dominál, mert az aztán milyen jó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!