Orbán Viktor miért plakátolja tele az országot hogy a baloldali politikusok háborúpártiak, igaza van?
"igaza van?
Erre van pénz a pedagógus béremelésre meg nincs.
Igen"
Most akkor vajon mire vonatkozik, ha valaki arra kattint, hogy "igen"? Arra, hogy igen, igaza van, vagy arra, hogy igen, a pedagógus béremelésre meg nincs pénz?...
Megkérdezhetem a felvilágosult baloldali szavazókat , hogy milyen jogon is idiótáznak le olyan embereket akiket nem ismernek? Értem én az Ukránokat meg a b#zikat meg a C-et ne álltalánosítsuk de a fideszeseket nyugott szívvel? Ti mondjátok magatokat normálisnak közbe meg csak bérkommentelők vagytok akik el is hiszik amit írnak... tisztelet a kivételnek.
Az az igazság , hogy Magyarországon csak rossz és még rosszabb párt van. De a rossz az rossz mindegy , hogy kicsit vagy nagyon, így ha választanom kell a kettő között inkább nem is választok.
Lehet itt lepontozni meg személyeskedni de amíg ti is rosszak vagytok nem leszek a pártotokon.
Mi a megoldás? Újra szervezni az egész parlamentet és új NORMÁLIS minden külföldi szeméttől mentes magyar érdekeket képviselő embereket beültetni.
Nem kell támogatni se a nyugatot se a keletet helyette mindkét oldallal jóba lenni. Ezen gondolkodjatok el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!