A Fidesz a Mi Hazánk náci tagozata?
Márki-Zay Péter szerint igen és az ő meglátásai mindig helyesnek bizonyulnak. Azt is eltalálta, hogy 2022-ben az ellenzék 2/3-dal fogja leváltani Orbán rendszerét. Lényegében az egész választási kampányban brillírozott a fiatalember és csak kisebb, apróbb hibák csúsztak a gépezetbe: ilyen volt az, amikor hirtelen nem tudta pontosan, hány gyereke van; amikor az ukrán elnököt átkeresztelte Jeszenszkyre; amikor az álláskeresési járulék jogosultsági időtartamával nem volt tisztában; amikor magyar katonákat akart küldeni Ukrajnába; vagy amikor kijelentette, hogy ő a kommunistákat és a fasisztákat külön-külön képviseli. Most azonban végre összeszedte magát és ennek a tegnapi megszólalása is ékes bizonyítéka. Nem is értem, egy ekkora lángelme hogy lehet egyáltalán ellenzékben.
"A Fidesz a Mi Hazánk náci tagozata?"
Ez nem forditva van, a baloldal szerint?
Ellenzéki vagyok, de teljesen igazat adok neked és jót nevettem szarkasztikus megfogalmazásodon. :-)
Hát igen, MZP önmaga paródiája.
Az a vicc, hogy az idézett mondatnak fordítva még lenne értelme (akkor sem lenne igaz), hogy a Mi Hazánk a Fidesz náci tagozata. No de a Fidesz bármilyen tagozata lehetne egy sokkal kisebb pártnak? Ez logikai képtelenség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!