A magyarok egy része hasonló Stockholm-szindrómában szenved, mint a csecsenek?
10
Ki ellen hergeltek bennünket? Mármint melyik ország ellen, akik sohasem kötöttek belénk?
16
Annak nem az volt az előzménye, hogy a finnek maguktól ellenséges magatartást tanusítottak velünk szemben?
#17: Nem tudom, a kormány fél évig nem ezt mondta. Kérdem akkor ismét, hazudott ezek szerint?
Egyébként ha engem kérdezel szerintem egyik sem igaz. Amíg Törökország nem jelzi, hogy megszavazza, addig a kormány ezt a politikai játékot űzi. Persze lehet ezt így is, csak értelme nincs. Így nem lehet semmilyen tiszteletet kivívni, az országnak viszont káros.
19
De azzal sem lehet tiszteletet kivívni, ha egy adott dologról (mondjuk a migrációról) mást gondolunk, mint pl egy Finnország vagy Svédország. Nekik is tiszteltben kéne tartaniuk a mi elképzeléseinket, különben ne várjanak ők sem tiszteletet. Ez oda-vissza működik normális emberi felfogás szerint. Az ok nélküli kötekedés részükről, gyermeteg és kicsinyes dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!