Hogy magyarázza ki a fideszes propaganda, hogy már a kebelbarát republikánusok is kokikat és sallereket osztanak ki Orbánnak amiért Putyin bérencként blokkolja a svédeket?
Szerintem először várjuk meg, hogy a fegyvergyártók, akiknek a pénzét blokkolja ezzel a szenátor, az mit fognak szólni ehhez a döntéshez.
Mi tudunk fegyvert venni máshonnan is. Pont azért vesz a magyar hadsereg amerikai fegyvereket, hogy ne kötözködjenek. Ha így is kötözködnek akkor megyünk és máshonnan vásárlunk.
Ez kb. olyan, mint amikor egymás mellett állnak a zöldségesek és az egyiknek éppen fizetnénk egy hatalmas számlát, mikor odajön valaki akadékoskodni és közli, hogy az a zöldséges nem adhat el nekünk semmit.
OK!
Akkor lépünk 2-t arrébb és megvesszük a mellette ülőtől.
11-es, szerinted nyilván az amerikai fegyvergyártók azonnal összefo...ák magukat, ha Magyarország nem tőlük vásárol. Akkora katonai potenciálunk van, hogy mi tartjuk el az amerikai fegyvergyártókat, ugye?
Nem, mi egy kicsi porszem vagyunk; ha mi kiesünk egy amerikai kormánydöntés miatt, azért ugyan a kisujjukat sem fogják megmozdítani.
#13 Nem mondtam ilyet. Azt mondtam amit le is írtam, hogy várjuk meg a másik oldal mit szól ehhez a döntéshez.
Ha nekik annyira nem fontos akkor nyilván az sem fogja zavarni őket ha mástól vásárlunk.
A fura az, hogy amikor a svédektől akarták megvenni a grippeneket az amerikai gépek helyett akkor elég fontos volt a magyar állam pénze ahhoz, hogy emiatt reklamáljanak. Mi nem voltunk akkor sem nagyobb ország és nem költöttünk volna akkor sem többet. Vagy úgy érzed most eleget adtak már el az amerikai fegyvergyártók és emiatt nem számít nekik ekkora tétel? Ebben nincsen vitánk, csak én azért megvárnám hogyan reagálnak a valóságban feltételezések helyett.
"Szerintem először várjuk meg, hogy a fegyvergyártók, akiknek a pénzét blokkolja ezzel"
A HIMARS rendszerre túlrendelés van, a következő 2-3 évben nincs is szabad gyártókapacitásuk..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!