Svédország NATO-tagságának blokkolása miatt nem kapunk HIMARS-t. Ez a magyar diplomácia kudarca? Mikor látják már be az emberek, hogy a kormány katasztrófába sodorja Magyarországot?
Nekem inkább annak a bizonyítéka, hogy az önálló akarat, a szuverenitás, a partnerség, az önálló vélemény tiszteleben tartása, mindössze, ILLÚZIÓ!
Egy darabig handabandáznak velünk, ha ellene megyünk a nagyobbak akaratának, de ha az már az tervet veszélyezteti, az orrunkra koppintanak! Persze mindvégig őrizve a demokrácia látszatát.
#15: Én támogatom, hogy lehessen egy tagországnak önálló véleménye, de amit a kormány művel, az már nevetséges. Sok döntésük semmilyen módon nem szolgálja az ország érdekeit, teljesen irracionálisak.
#16: Szerintem ebben semmilyen bonyolultság nincs, semmi sem ad okot arra, hogy megakadályozzuk. Valószínűleg a kormány sem akarja, amennyiben a törökök megszavaznák, úgy tőlük is menne a jóváhagyás. Ez nem más, mint a kormány politikai játéka, aminek viszont az égvilágon semmi értelme nincs. Úgy viselkedünk, mint egy óvodás, aki nem bír magával és csak azért is ellenkezik, mert miért ne.
17-es, nem vitatom az álláspontodat, egyet is értek vele. De ma ezért, holnap meg azért fenyítenek be. Ebből a lépésből számomra az jön le, hogy így, vagy úgy, de nekik lesz igazuk. Nincsen demokrácia, csak látszólagos. Vannak fent, akik megtervezik a világot, hogy mi, hogyan legyen, aki ennek ellene megy, azt bekényszerítik valahogy. Nekem ez az, ami nem tetszik.
15#
Az amerikaiak olyan propagandát tudnának csinálni, hogy a russzofóbia semmi nem lenne a hungarofóbiához képest.
Kineveznének minket árulónak, terroristának, durvább picsàzást kapnánk mint az afgánok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!