Van lehetőség bejutni a fizetett baloldali prókátorok közé? Mennyi a fizetésetek, mert engem is érdekelne az állás. Egész nap lehúznám a jobbosok hozzászólásait és nagyon készségesen együttműködnék megfelelő fizetésért!
Figyelt kérdés
Azt viszont nem tudom, hogy ez csak néhány szorgalmas emberből áll, akik több regisztráció alatt teszik mindezt, vagy sokan vagytok? Van még hely? Köszi a választ!2023. jún. 13. 09:44
1/4 anonim válasza:
Én önkéntes munkaként csinálom ezt, hazaszeretetből.
2/4 anonim válasza:
:D te azt hiszed mindenki közpénz milliárdokból egy gigafont üzemeltet és a helirogán propaganda minisztériumából várja mit kell mondani? :)
nagyon buta vagy :)
3/4 anonim válasza:
Magamtól csinálom, ráadásul nem hiszem hogy menne mert nálunk néha érvekre és forrásokra is szükség van, nem olyan egyszerůen csinàljuk mint a jobbàgyoldaliak, akik csak kiírják hogy: "kamu" "b.zi" "alkalmatlan" "sorosmédia/kutatás"
4/4 anonim válasza:
Engem mindkét oldal alkalmaz, ez így jó, mert ha nem sikerül elég embert összetrolkodni egy topicba akkor is elvitázom magammal. Amúgy a pénz kb ugyanannyi, de az orbáni oldal egyszerűbb, elég sorosozni meg migránsozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!