Vagy lehet vinni magánba is a gyereket, ott majd megmondják mi az a részmunkaidő, meg mennyit kell érte fizetni:D
Biztos futja majd az adókedvezményből.
2023. jún. 12. 19:36
32/43 anonim válasza:
30-as vagyok. Igen tudom. Fizika szakot végeztem el az ELTÉ-n ami tudományegyetem. Alig kellett tanulni. Vizsga előtt pár nappal elolvastam egyszer és jeles kollokviumok születtek sorban mondom elméleti fizikából...Csináld utánam
2023. jún. 12. 19:50
33/43 anonim válasza:
Minek csináljak utánad egy ekkora bénaságot?
Én a University of Turku-n Finn országban csináltam meg az elméleti fizika szakot amikor 17 éves voltam. Fele annyi idő alatt elvégeztem a képzést mint amennyi lett volna.
2023. jún. 12. 20:19
34/43 anonim válasza:
De akik szerint könnyű, azok miért nem tanárok? Ezt magyarázza meg nekem valaki, mert nem értem:D
2023. jún. 12. 20:48
35/43 A kérdező kommentje:
#36 Mert élhetetlen a fizetés. Magyarán ők is ugyanoda lyukadnak ki, csak közben még baromságokat is beszélnek. :D
2023. jún. 12. 22:49
36/43 anonim válasza:
Fizetésemelés már emglesz nekik akkor mégis mit akarnak még?
2023. jún. 13. 01:23
37/43 anonim válasza:
"Fizetésemelés már emglesz nekik "
Ebben biztos vagy-e? Szerintem majd akkor lesz biztos, ha mar megkaptak, en nyugtaval dicsernem a napot.
A beremeles csak 1 a 9-bol, amik szuksegesek lennenek az oktatas rendbetetelehez.
2023. jún. 13. 02:06
38/43 anonim válasza:
39
Fölöslegesen linkeled. Nagyjából minden ilyen kérdésnél 1000x le van írva, hogy nem csak a fizetés a lényeg és azon kívül még rengeteg probléma van. Voltak akik le is írták, hogy nem a fizetés miatt hagyták ott elsődlegesen.
De valahogy képtelenek felfogni. Egyik szemükön be a másikon ki.
Mutasd meg inkább ezt az oldalt a kutyádnak. Ő talán felfogja.
2023. jún. 13. 07:41
39/43 anonim válasza:
Érdekes, más munkahelyen cska ugy emelgetik hónapról hónapra, de arról nem beszél senki 🤔 de ha a tanárok megkapják az éhbérnek megfelelő összeget egy diplomával, az valahogy az ilyen low IQ emberek bssza a csőrét mindig.
2023. jún. 13. 09:23
40/43 anonim válasza:
Kérdező! Nem a jobboldaliak, hanem inkább a fideszesek, bár nyilván közülük sem mindenki. Nem szép dolog az általánosítás. Én pl. jobboldali vagyok (legalábbis a hazai baloldalhoz képest mindenképpen, a Mi Hazánk szerint lehet, hogy még komcsinak is számítok, na mindegy), a Fideszt rühellem, az oktatás, a gyerekek és a tanárok ügye pedig fontos nekem, nem véletlenül vagyok én magam is tanár.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!