Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kötelező migráns kvóta, mit...

Kötelező migráns kvóta, mit szóltok hozzá kormányellenes szavazók?

Figyelt kérdés

Viktor megmondta, hogy kötelező lesz az illegális migránsokat befogadni. Ballib ellenzék folyton azt visítozta, hogy szó sincs ilyesmiről. Most mégis ez a helyzet. Na most ilyenkor mit mondanak a Fletó hívők?

(és nem, telepítette már be a migriket, külföldi munkavállalók papírokkal, vagy határon túli magyarok nem illegális migránsok, ilyen butaságokat ne is írjatok kedves libsi kommentelők)

2023. jún. 11. 13:48
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
25%

7: azok vendegmunkások, akik hivatalosan, papírokkal, regisztráció útján vannak itt, és ami a legfontosabb hogy DOLGOZNI jönnek. Ezt nem értik sokan. A svedeknel és nyugaton lévők jelentős része csak bulizik, tengődik felveszi a segélyt.

.

2023. jún. 11. 15:50
 12/39 anonim ***** válasza:
34%
De hiszen az ellenzéki szavazók erre vártak, ez volt az álmuk...remélem most tapsikolnak, hogy kapunk papírok nélküli, kamuéletkorú migrókat.
2023. jún. 11. 16:02
 13/39 anonim ***** válasza:
62%
Tehát hiába épített ki 13 év alatt diktatúrát Orbán, lopta el az ország egy eves gdpjét és tette tönkre az oktatást és az egészségügyet, így sem tudott megvédeni a migránsoktól. Gratulálok a fidesznek ehhez a remek teljesítményhez, én inkább a magasabb tanári béreket + migránsokat választom, mimt a disznófejű okigarchák + migránsokat.
2023. jún. 11. 17:10
 14/39 anonim ***** válasza:
36%
Azt nem értem, hogy elvileg egy véres diktatúrában élünk, ahol évente ezrek halnak éhen, akkor a jóságos EU miért akar ide migrókat küldeni?
2023. jún. 11. 17:12
 15/39 anonim ***** válasza:
66%
Akkor csak nem hazudtak, és mégsem álprobléma? (By: Ágens Kuhnlami)
2023. jún. 11. 23:20
 16/39 anonim ***** válasza:
22%
2014 óta migránsokat akar küldeni az eu, nem tudom komolyan venni a problémát
2023. jún. 11. 23:34
 17/39 anonim ***** válasza:
76%
Amikor az álprobléma valósággá válik.
2023. jún. 12. 07:05
 18/39 anonim ***** válasza:
34%
Természetesen kussban vannak 😁
2023. jún. 12. 09:45
 19/39 A kérdező kommentje:

Migránsok tízezreit küldheti Magyarországra Brüsszel

30 ezer migránst küldene Magyarországra az Európai Unió - amennyiben hazánk nem akar bevándorlókat befogadni, akár több száz milliárd forintos bírságot is kaphat.

Orbán Viktor miniszterelnök szerint a kvóta ellentétes a magyarok döntésével, Brüsszel visszaél hatalmával.

2023. jún. 12. 18:46
 20/39 Koplárovics Béci ***** válasza:
42%

"Orbán Viktor miniszterelnök szerint a kvóta ellentétes a magyarok döntésével, Brüsszel visszaél hatalmával."

Hogy nyafog a kis gyíkarcú, hogy nem az történik valahol, amit ő kigondolt. Az EU-ban van 27 tagállam. És demokrácia van. Én sem szeretnék különadókat fizetni, mégis fizetem, mert a sok kis bégető megszavazta, és úgy gondolom, hogy demokrácia van. Szar lehet azt érezni magadon, amikor a fagyi nyalja az arcodat.

2023. jún. 12. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!