Az orbáni politika teljesen megbukott, vagy van még valami, ami működi?
A gazdaság kuka -rekord infláció, államháztartási hiány, csődhullám
Családbarát - népességfogyás, az összes adókedvezményről bebizonyitották, hogy csak a gazdaságot és a szabadpiacot kukázza még jobban
Gyerekvédelem - könnygáz és gumibot és, ami az állami intézményekben történik, arról nem is beszélek
Migráncsvédelem - több lesz a muszlim az országban lassan, mint roma
#20 "Annyira működik, hogy ha a Fidesz '26-ban újra behúzza, akkor még gyorsabban kiürül az ország, a szélrózsa minden irányába."
2010 óta hallgatom folyamatosan, hogy mostmárazonnal mentek innen el és menekülni kell meg ha győz a fidesz akkor tuti mindenki elmegy stb.
MIKOR INDULSZ MÁR VÉGRE?
Olyan jó lenne ha végre valóban fogná magát minden vernyákoló és tényleg elmenne innen máshová.
Nektek is jobb lenne hiszen ezt akarjátok, meg nekünk is jobb lenne mert nem rontanátok itt a levegőt, nem gáncsolnátok a dolgokat és nem nyúlnátok le az állami pénzeket miközben hangoztatjátok milyen róóósz a CSOK, a babaváró, a diákhitel, a rezsitámogatás, a cégeknek nyújtott támogatások, az egészségügy, az oktatás, a családok támogatása.
Menjetek már! Akkor az marad itt aki eddig is építeni akarta ezt az országot és nem szétrombolni, lerohasztani meg idegeneknek átengedni.
Csak könyörgöm menjél! Ne várd meg a következő választást! Menj most azonnal!
Ja, hogy nem tudsz? Mert ilyen képességtelen ember máshol sem tud jobban élni? Aha.
23, ezt nem értem miért irod. Most jöttek ki a népszámlálási adatok, 10 év alatt, majd fél millával lett kevesebb a magyarság -a migránsok száma viszont nőtt-, szóval érthetetlen, hogy miért zavarod el innen az embereket, amikor azok mennek maguktól is.
Minden szektor az országban komoly munkaerő hiánnyal kűzd, a gyártástól, a szolgáltatószektorig mindenhol probléma az emberhiány, egyszerűen érthetetlen a kommented.
#24 Aha. Szóval nem érted a népszámlálás lényegét, nem érted mi az hogy demográfia és nem tudsz különbséget tenni illegális és legális migráció között. Nem lepődtem meg.
Az viszont meglepő, hogy nem érted miért mondom, hogy menjenek el, mikor pont ezt írtam le. Szövegértési probléma ilyen súlyos nálad?
#26 A tanárhiány nem az oktatási rendszert minősíti, hanem a bérezését a tanároknak.
Vagyis te egy iskolás vagy aki most sem az iskolában van a tanítás alatt, hanem otthon - és az oktatási rendszert hibáztatod amiért TE nem tanultál.
Mondtam, hogy értem, hogy buta vagy. de miért mutogatod?
#28 Javaslom - szintén tanárként akinek most pont nincs órája - hogy vedd elő a tankönyvedet, nyisd ki és olvasd el! Meg fogsz lepődni! Abban benne van a "tudás" amire szükséged van csak meg kellene tanulnod!
Van egy másik javaslatom is, ha már ráérsz internetezni, akkor hülyeségek írása helyett használd arra az internetet, hogy tanulsz! Soha ilyen könnyen nem lehetett oktató anyagokhoz, információkhoz, magyarázatokhoz jutni, mint manapság, a diákok meg soha nem voltak ennyire tudatlanok és képességtelenek ezelőtt. Mert te is csak arra vagy képes hogy másokat hibáztass azért mert te nem tanulsz, miközben minden adott hozzá csak csinálnod kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!