Balosok mivel készültök az újabb elsöprő fidesz 2/3-ra?
Mivel kéne készülnöm? Őszintén szólva én jót szórakozom a magyar társadalmon, lehet perverz vagyok, de a kis rezervátumomból kifejezetten élvezetes. Én rajtatok röhögök kedves agymosott és/vagy kitartott hasznos hülyék. :D Dagonyázzatok csak a moslékotokban kedvetekre. Szedem elő a pop-cornt és nézem a showt.
Nem tudok mást hozzá tenni mint, amit a 11-es írt: "Az eu legdrágább benzinével, megszorításokkal, adóterhekkel, árstoppos legdrágább élelmiszer árakkal, posta bezárásokkal, dráguló gyógyszerekkel, nulla mentőszolgálattal, le a kalappal, győztetek fidesz szavazók." Örvendezzetek :DDD
26. Megfelel, csak éltem már akkor is, nem voltak ekkora gondok, megszorítások, leépítések, népszivatások, árak, árfolyam mint most.
Igen, több a fizetés mint akkor, csak éppen a kifizetni való még több!
Nem kétlem, hogy vannak akik rosszabbul éltek akkor, nekem és a családomnak jobb volt.
Sokadszor mondtam, igaz hiába, mert nem fogod fel, erkölcsileg, morálisan nagyon alacsony szinten van az, aki bűnözőket támogat.
Akár bal, akár jobb, börtönben a helye a bűnözőknek.
De mivel mindkét oldalon megvannak a mazo agymosottak téged is beleértve, akik védik azokat akik szivatják őket, addig nem lesz változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!