Az LMBTQ téma kigúnyolása sokkal több ember számára szórakoztató, mint amennyinek sértő?
#64 kérlek másold be! Megnéztem a kommentet, semmi ilyet nem írtam. Hol olvastad? Azt írtam, hogy
“A férfi péniszméretének felhozása negatív értelemben kb akkor jogos, ha a pasi rákérdez, hogy ezért nem jó-e pl a szex. Akkor jogos. Amúgy nem. De általában akkor szokott feljönni tapasztalataim szerint amikor a pasi is a nő testi adottságait becsmérli. Egyik sem jogos, mindkettőt elítélem, de attól még általában ezek együtt léteznek.”
Tehát pont hogy mérlegeltem, milyen helyzetben lehet jogos. És saját tapasztalatot osztottam meg. Hol általánosítok? Idéznéd?
Azt állítom, hogy ha komolyan gondolnád az egyenlőséget, akkor eszerint is beszélnél és nem mentegetnél valakit a neme miatt, meg hárítanád a másikra a felelősséget kapásól. Ez képmutatás. A tapasztalattal jönni pedig azért nevetséges, mert ha a másik oldalról jön valaki ugyanezzel, őt azonnal elhordjátok mindenféle hazug rohadéknak, de azt elvárjátok, hogy a tiéteket senki ne merészelje megkérdőjelezni.
Akkor most vagy elhisszük, amit a másik mond, vagy nem, de ilyen nincs, hogy aszerint szelektálunk, hogy ki milyen nemű. Rengeteg hozzád hasonlóval beszélgettem már, akik próbálták mutatni, hogy mennyire elfogulatlanok, de közben mindig próbálták úgy billegetni a dolgokat, hogy azt hozzák ki jónak, vagy rossznak, akit annak akarnak látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!