Ki az őszintébb ember, Gyurcsány vagy Orbán?
Témaindítónak:
Gyurcsány "már" 4 év után elismerte hogy "Elk*rtuk".
Orbán mikor fogja?!?
"Márki soha egy olyan mondatot nem mondott ami alkalmatlanná tenné őt az ország vezetésére"
Ugye csak viccelsz?
"Ez egy konteó, semmi alapja nincs. Ha ismernéd a Mi Hazánk álláspontját különböző témákban, vagy néznéd Toroczkai videóit, te is belátnád."
Ismerem és pont ezért tudom, hogy nem konteó.
Egyedül két párt nyomja az orosz propagandát, a fidesz és a mihazánk. És igen, pont azért tudom, mert néztem a videókat, amit Toroczkai csinált és nem egyszer vettem észre, hogy nem kicsit hazudik a háborúval kapcsolatban.
Nos, ha nem fideszes és nincs oka az oroszokat mosdatni, akkor miért hazudna?
Szintén vállalhatatlan a programjuk, mivel - bizony - azt is olvastam. Legsőtétebb Black Mirror részeket időző programjuk van, pl. ők akarják megszabni, hogy kinek lehet gyereke és kinek nem. Azt mindenki tudta, hogy nácik, de ez elég durva még ennek ismeretében is.
"Mármint gyurcsány helyett válasszuk gyurcsány cselédeit? Az miben lenne jobb? Ugyanazt választjuk meg, mint aki 2004-2009 között volt."
Egyrészt, nehéz Gyurcsány cselédeinek nevezni őket, amikor kb. minden második héten arról cikkeznek, hogy mennyire nem összetartó az ellenzéki összefogás, mert a momentum és dk megint beszólt egymásnak.
Másrészt, még ha fel is teszem, hogy ez Gyurcsány lenne, akkor is annyiban lenne jobb, hogy Gyurcsány alatt jobb gazdasági mutatóink voltak, mint a fidesz alatt.
Vagyis nem volt olyan szar, mitn Toroczkai gazdája.
#15 "Egyedül két párt nyomja az orosz propagandát, a fidesz és a mihazánk."
Egyik sem nyomja az orosz propagandát. A Fidesz nyíltan kiáll az USA-bábállam Ukrajna mellett, a Mi Hazánk semleges a kérdésben. Szóval még ebben sem értenek egyet. Ezt mondjuk pontosan tudnád, ha valóban néznéd Toroczkai videóit.
"Szintén vállalhatatlan a programjuk, mivel - bizony - azt is olvastam. Legsőtétebb Black Mirror részeket időző programjuk van, pl. ők akarják megszabni, hogy kinek lehet gyereke és kinek nem."
Pechedre én is olvastam, ezért tudom, hogy semmi ilyesmi nem szerepel benne.
"Egyrészt, nehéz Gyurcsány cselédeinek nevezni őket, amikor kb. minden második héten arról cikkeznek, hogy mennyire nem összetartó az ellenzéki összefogás, mert a momentum és dk megint beszólt egymásnak."
Mert még egymással sem tudnak normálisan összefogni, ezzel biztosítják újra és újra a 2/3-ot a Fidesznek. Viszont mindezt úgy teszik, hogy mindenben ugyanazt képviselik.
"Másrészt, még ha fel is teszem, hogy ez Gyurcsány lenne, akkor is annyiban lenne jobb, hogy Gyurcsány alatt jobb gazdasági mutatóink voltak, mint a fidesz alatt."
Mivel folyamatosan romlanak azóta is a gazdasági mutatóink. A tendencia az érdekes. Gyurcsány, orbán egykutya, ugyanazok a (külföldi) gazdáik.
16.
A 15.
Ös vagy propagandista vagy nem százas!
"A Fidesz nyíltan kiáll az USA-bábállam Ukrajna mellet"
Emellett mikor áll ki? Amikor pl. pont olyan kampányt futtat, amiben orosz területként jelölik a Krím félszigetet? Mert ez is pont orosz propaganda.
"a Mi Hazánk semleges a kérdésben"
Jah, amikor elmondja, hogy milyen rossz Amerika amikor X dolgot csinál, de amikor Oroszország teszi, akkor meg jól teszi.
Ez aztán a semlegesség. :DDDD
"Pechedre én is olvastam, ezért tudom, hogy semmi ilyesmi nem szerepel benne."
Hát, akkor szarul olvastad, mert ez van benne: "A második gyermektől munkaviszonyhoz kötjük a gyermekvállalást."
Ez bizony azt jelenti, hogy a kormány felülről akarja megmondani, hogy ki és mikor vállalhat gyereket. Ez egy diktatúrában működik csak.
"Mert még egymással sem tudnak normálisan összefogni"
Most magadat cáfoltad.
Ha nem tudnak összefogni, akkor pont nem Gyurcsány cselédei.
Másrészt meg, a mihazánk pont azt állította, hogy nem lehet Gyurcsánnyal normálisan összefogni, szóval neked ez pont, hogy tetszenie kellene, hogy nem fogtak össze "normálisan".
"Viszont mindezt úgy teszik, hogy mindenben ugyanazt képviselik."
Akkor olvasd el a programjukat, mert egyébként nem.
Nem azért nem fognak össze, mert csak, hanem ténylegesen programbeli különbségek miatt nem.
"A tendencia az érdekes. Gyurcsány, orbán egykutya, ugyanazok a (külföldi) gazdáik."
Bocs, de tendenciára értettem.
Gyurcsány jobb számokat produkált kevesebb EU-s pénzzel, mint Orbán. Össze sem lehet hasonlítani azt a rombolást, amit a fidesz hozott össze.
Tehát látható volt, hogy az MSZP alatt is tüntek el pénzek, de a fidesz alatt olyan mértékben, hogy a GDP-vel összehasonlítható mértékekről beszélünk.
"A 15.
Ös vagy propagandista vagy nem százas!"
Egyik sem, csak nem szellemi fogyatékos, mint az itt megjelent, a mihazánk agymosott zsenik.
Minden, amit leírtam az tény.
"Emellett mikor áll ki? Amikor pl. pont olyan kampányt futtat, amiben orosz területként jelölik a Krím félszigetet? Mert ez is pont orosz propaganda."
Számtalanszor kimondták fideszes politikusok, hogy kiállnak "Ukrajna területi egysége" mellett (ami egyébként nettó hazaárulás Kárpátalja miatt). Emellett anyagi támogatást is nyújtanak a magyarellenes kijevi rezsimnek, és segítenek odaszállítani a fegyvereket. Az, hogy a Krím-félsziget Oroszország része, nem propaganda, hanem tény. Az a propaganda, hogy ezt a térképet utána módosították.
"Jah, amikor elmondja, hogy milyen rossz Amerika amikor X dolgot csinál, de amikor Oroszország teszi, akkor meg jól teszi."
Forrás?
"Hát, akkor szarul olvastad, mert ez van benne: "A második gyermektől munkaviszonyhoz kötjük a gyermekvállalást.""
Belinkelem, hogy bebizonyosodjon, hogy hazudsz.
Ctrl+F a keresés. Bárki beírhatja, amit a velem "vitázó" troll kitalált, nem fogja megtalálni.
"Most magadat cáfoltad.
Ha nem tudnak összefogni, akkor pont nem Gyurcsány cselédei."
Közös listáig eljutnak, de ahogy már írtam, csak a Fidesznek csinálják meg újra és újra a 2/3-ot. Ez így szerintem nem egy eredményes összefogás, hacsak nem azt nézzük, hogy a Momentumhoz és az MSZP-hez hasonló törpepártok önállóan talán még a parlamentbe sem jutnának be.
"Akkor olvasd el a programjukat, mert egyébként nem."
Az nehéz lesz, mert programjuk sincs :D
"Bocs, de tendenciára értettem.
Gyurcsány jobb számokat produkált kevesebb EU-s pénzzel, mint Orbán. Össze sem lehet hasonlítani azt a rombolást, amit a fidesz hozott össze."
Akkor te nem tudod, mi az a tendencia. Ha gyurcsány alatt is gyengült az ország, meg most is, akkor nyilván most rosszabbak a számok.
Amúgy mennyit fizetnek neked ezért a trollkodásért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!