Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha tavaly teljesen meg tudják...

Ha tavaly teljesen meg tudják szállni Ukrajnát az oroszok a béke jegyében, a fideszesek mit gondolnának róla?

Figyelt kérdés

Ha tavaly lemondott volna az ukrán kormány, Ukrajna egész terülte megszállás alatt lenne, orosz bábkormány irányításával, akkor a fideszesek mit gondolnának róla?

Hány százaléka támogatta volna vajon, hogy Ukrajna teljes egészében legyen orosz megszállás alatt, mint Magyarország 1945-1989 között?

2023. jún. 7. 08:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
40%
Én semmit, az az ő saját egymás közti konfliktusuk, oldják meg ahogy tudják. Ezért nem szabad fegyvereket küldeni, mert csak még többen halnak meg. A menekülteknek így is segítünk, az szerintem bőven elég.
2023. jún. 7. 08:10
 2/12 anonim ***** válasza:
24%
Hogy végre béke lenne.
2023. jún. 7. 08:19
 3/12 anonim ***** válasza:
32%
Támogatnám.
2023. jún. 7. 08:19
 4/12 Molyember ***** válasza:
42%
Ha elfoglalták volna Ukrajnát, akkor orosz tankok állnának a magyar határon. Ez esetben a fideszesek elsősorban nem Ukrajnával foglalkoznának, hanem azzal, hogy miként működtessék az országot, mert pár nyugdíjason, mélyszegénységben nyomorgó cigányon és fogatlan mi hazánkoson kívül szinte mindenki elmenekült volna egy biztonságos országba, azt meg azért mindenki tudja, hogy rohadtul nem azok tartják el Magyarországot, akik magabiztosan kétharmadhoz segítették a ruszkibérenc Fideszt.
2023. jún. 7. 08:22
 5/12 anonim ***** válasza:
60%

Fizikailag lehetetlen lett volna megszállni Ukrajnát annyi emberrel, hogy még a határon is tankok álljanak. 1.5M katona kellett volna egy megszálláshoz. Amennyit beküldtek tavaly februárban, az a keleti megyék fontosabb csomópontjaihoz sem volt elég.

De tegyük fel, hogy elég ennyi ember, mert 0 ellenállás van, és egy "békés" puccs történik. Szerintem amennyire érdekli az embereket, sokaknak nem ütötte volna meg az ingerküszöbét. Lett volna még egy Fehéroroszország, aztán az élet megy tovább. Az eset tán 2 héttel már benne sem lenne a híradóban, semmi hír nem lenne erről.

2023. jún. 7. 08:32
 6/12 anonim ***** válasza:
47%
Csak mert nekem minden fideszes ismerősöm ezt az álláspontot támogatta volna Fehérország 2.0 lenne a jó. Miközben 1956ot nagy mellel ünneplik, hogy szabadságharc, függetlenség stb....
2023. jún. 7. 08:36
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
5 Janukovics alatt jobb élet volt Ukrajnában, mint a Nyugati puccs után bármikor
2023. jún. 7. 13:23
 8/12 anonim ***** válasza:
54%

9:

Nem értem hogy jön ez ide és mi köze a kérdéshez.

Csak akkor van erkölcsi alapom együttérezni egy szuverenitásáért küzdő néppel és támogatni a honvédő háborújukat, ha magam is a fronton harcolok? Miféle logika ez? Szerintem te ugyanúgy anélkül szimpatizálsz az orosz imperializmussal, hogy ott lettél volna Bahmutban. Nem?

2023. jún. 7. 17:48
 9/12 anonim ***** válasza:
45%
Én támogatnám. A magyar kisebbség jobb helyzetbe lenne, mint az ukrán kormány alatt
2023. jún. 7. 19:30
 10/12 anonim ***** válasza:
54%

9:

Elképesztő, hogy jelenleg az anyaországi magyarok többsége attól várja a kárpátaljai magyarok sorsának jobbra fordulását, hogy az ukrán állam megszűnésének szurkol.

Arra nem gondoltok, hogy ha mégsem szűnik meg ez az ukrán állam, milyen tüskét fog hagyni az ukrán többségi társadalomban az, hogy magyarok millioi az önálló állami létük megszűnéséért szurkoltak? És hogy ez milyen hatással lesz az ottani magyarok sorsára?

A másik, hogy jelenleg azt látjuk, hogy az oroszok számaranyukat jóval meghaladóan küldik a kisebbségeiket a frontra (ld. burjátok, csecsenek). Miből gondoljátok, hogy majd pont a magyarokat fogják óvni és a tenyerükön hordozni a többségi oroszok a következő expanzív lépésük során? Vagy úgy gondoljátok, hogy ha az ukrán kaland sikerrel ér véget az oroszoknak, akkor nem lesz következő “Ukrajna”?

2023. jún. 7. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!