Most mi ez hogy nem lehet fémhulladékot és egyéb hulladékot vinni a méhtelepekre június 10-ől?
Pl az egyik méhtelep ezt a tájékoztatást adta: [link]
Akkor ezután a rossz mosógépet, nagyobb mennyiségű műanyag hulladékot és az egyéb hasonló dolgokat hova vigyem, az erdőbe??
Mi az utcan szoktuk elveszteni az ilyesmit ,aztan vhogy eltunik onnan.
De mostmar nem fog eltunni,mert nem viszik el a mehtelepre….
Ezzel el fogja veszteni a valasztok donto tobbseget a zorb.n
Dehogy fogja elveazteni a választóit.
Pont az a réteg vasazik, akit meglehet etetni a gyurcsany bruszel mesza frontra dumával....
Kapnak 2 kilo krumplit, 5000 ft-ot a tüske sör tötött cigi kombóra, és megy az x.
Olyan mint 10 éve a dohánymutyi, földmutyi elvenni mástól a lehetőséget és haveroknak adni na ez a fidesz.
Ingyen add oda a vasat, és nem is fizetnek érte, őszintén ez mi? ez mi?
Szégyen lett az ország , ja és már több mint 3 millió szavazójuk van ezeknek, na itt vannak a bajok mentálisan fejben. Varga Damm Andrea videóiban mondta félelmetes hova jutott társadalmunk.
Hogy gyűlik össze egy teherautónyi vas? Én régi házat újítok fel, de ennyi vas nem gyűlt össze a bontás közben.
Én rendeltem konténereket és fizettem, hogy elvigyék a hulladékot, bontási törmeléket. Sokba került, de fel se merült, hogy kiszórom az erdőbe.
#17 Őstermelő vagyok, van egy kisebb gazdaságom. munkagépek javításánál vagy bármi egyéb barkácsolásból nekem kb össze szokott jönni egy teherautónyi vashulladék.
És persze ebben az is benne volt hogy ha akartam valami szerkezetet építeni, akkor elsősorban a méhtelepen kerestem hozzá alapanyagot és nyilván ebből is maradt vissza valamennyi.
De pl a fóliasátrakról az elhasználódott fóliát is a méhtelepen eddig átvették.
Az erdős részt értelemszerűen iróniából írtam, nyilván nem viszek szemetet az erdőbe!
Ezzel az a baj, hogy nem csak a vasazós söpredék réteget szívatják meg. (Azokat meg már régen kellett volna.)
Nálunk is szaporodik össze időként hulladék, rossz akkumulátor, egyebek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!