Nyílt kérdés Kálmán Olgához?
Van pénze a DK-nak a Kálmán Olga által fémjelzett, látszólag racionális érveken nyugvó hirdetéséhez, amelynek célja a magyar és az osztrák árak összehasonlítása. Eredményként az adódik, hogy a háromszoros osztrák bérek és az osztráknál magasabb! magyar árak eredményeként a magyar embereknek négyszer annyit kell dolgozniuk ugyanazért a termékért, mint a sógoréknál.
A Kálmán Olga féle magyarázata, indoka ennek az orbáni infláció.
Hogy mi lehet az "orbáni infláció" mögött, odáig nem terjed az érdeklődése, kíváncsisága.
Gondolom, nem lenne gyurcsányi infláció, ha a magyarok beadnák a derekukat a brüsszeli nyomásnak. Ezek szerint egyedül Orbán személye a magas magyar infláció oka.
Ezt a mesét nem veszik be a magyarok. Ha nem lenne a rejtőzködők által dominált USA és távvezérelt Brüsszel, Magyarországon nem lenne ilyen magas infláció, amit alapvetően az élelmiszerárakon keresztül a nyugati kézben lévő áruházláncok gerjesztenek hivatkozva a háborús szankciók miatti energiaárakra. NEM Orbán robbantotta fel az olcsó orosz gázt Európába szállító gázvezetéket! További inflációgerjesztő a külföldről manipulált HUF/USD árfolyam.
Magyarország nem a 9 millió vak országa.
A véleményeket, válaszokat nem a portálon csüngő, mindig elsőként reagáló álmagyaroktól várom, ők olvassák a HVG-jüket és nézzék az ATV-jüket.
Sohase voltam irigy. Többre értékelem a szabadságot a jólétnél. Engem nem zavar, ha a szomszédaim jobban gazdagodnak, mint én. Az viszont zavarna, ha beleszólnának abba, mikor mit csinálok.
A vak is látja, hogy OV kormánya nem fekszik le a rejtőzködő krőzusok által távirányított brüsszeli erőszaknak. EZ a magyarázata, hogy a fejlődési ütemünk relatíve lassabb. Úgy látom, a magyarok többsége is függetlenség párti. Hossó Andrea (YouTube) angliaia tapasztalatai alapján felveti, hogy ideje lenne elkezdeni gondolkodni a HUXIT-on. Szerintem ezt egy középeurópai vertikumnak egységben kellene meglépnie, hogy nagyobb súlya legyen és védettebbek lehessünk.
Csak a vakok akarják a totális globális digitális kontrollt, rabszolgaságot, a "demokrácia" álneve alatti abszolút diktatúrát, aminek elemei a digitális pénz (készpénzmentes világ), egészségügyi digitális világigazolvány (diktált oltás), mindenféle közösség felszámolása (migráció, LMBTQ, 15km-es város, stb.).
Sárgarépa, fekete áfonya, szemvidító fű jól jöhet :)
Amúgy látom, hogy él a marxi tézis: Az alacsonyabbrendű szükségletek kielégítetlensége közömbössé tesz a magasabb rendű szükségletek iránt. Azaz, akinek megélhetési, vagy harácsolási gondjai vannak, annak nem jut ideje a politikai tájékozódásra, így könnyen áldozattá válhat. ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!