A háborúról a nyugat tehet, Oroszország ártatlan, a magyarok azért élnek mélyszegénységben, mert a brüsszeli szankciók rontják a forintot, bezzeg a kormány mindent megtesz a magyarokért. Kb ha társadalom hány százaléka ilyen menthetetlenül hülye?
Na fideszes vagyok, a háborúról Putyin tehet, az inflációban közrejátszik a háború is nyilván de más is, nem kell lehülyézni senkit, ennyi, 😉
2023. jún. 5. 19:03
2/23 anonim válasza:
Nem tudom én fideszes vagyok, nem szoktam lehülyézni az ellenzékből senkit , fordítva is így kellene lennie.
2023. jún. 5. 19:08
3/23 anonim válasza:
Nem hülyézek le senkit, de sajnos a kormány nagyon elszúrt sok intézkedést.
Ezt a fideszesek is beláthatnák, mivel sajnos itthon nagyon nagy arányban van infláció, a többi országhoz képest. Pedig ők is közel vannak Ukrajnához, lásd, Szlovákia, Lengyelország.
2023. jún. 5. 19:11
4/23 anonim válasza:
Nem tudom, azt mondják sokan hogy a csirke farhát plafon többet árt mint használ, nem tudom mi az igazság.
2023. jún. 5. 19:17
5/23 anonim válasza:
Nézd meg hányan szavaztak a FIDESZ-re és megkapod a választ.
2023. jún. 5. 19:24
6/23 anonim válasza:
Ezt legalább 2)/3 elhiszi.
Éljen Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin.
2023. jún. 5. 19:27
7/23 anonim válasza:
Fideszesek alig 3 százaléka szerint, más kutatások is ilyen 5-10 százalék közti ingadozással mérik azt ,hogy szerintük Oroszország tehet a háborúról, a többi szerint EU, NATO, USA és Ukrajna hibája.
2023. jún. 5. 19:56
8/23 anonim válasza:
Nem kéne hülyének nézni senkit, de a kormány sajnos 13 éve nagyon dúrván hülyének nézi az embereket, számtalan dologban. Pl. rezsicsökkentés. Annál is hányan bevették, hogy a kormány majd a te két szép szemedért X összeget átvállal a te rezsiköltségedből, és nem hajtja be azt az összeget rajtad máshol. Mese habbal.
2023. jún. 5. 20:05
9/23 anonim válasza:
Nézzük :
"A háborúról a nyugat tehet, "
- [link] Hallgasd meg Putyin beszédét. Az USA atomháborúval fenyegetőzött, amikor csak Kubába akartak telepíteni tölteteket. Most a szomszédba akartak. Putyin nem lehet békében?
"Oroszország ártatlan"
- Kik is mészárolják a határokon túli kisebbséget tankokkal?
", a magyarok azért élnek mélyszegénységben, mert a brüsszeli szankciók rontják a forintot,"
-Sajnos ez igaz. Nem csak a szankciók. A TÉNYEK : [link]
"bezzeg a kormány "
-Még mindig megmarad a rezsicsökkentés, megmarad az SZJA visszatérítése a nagycsaládosoknak!
2023. jún. 5. 20:08
10/23 anonim válasza:
Igen, a magyar egy hihetetlenül buta, tanulatlan és agymosott nép.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!