Ellenzéki és egyéb elégedetlenkedő, Huxit esetén hova menekülnél?
#10: akkor nem vagy ellenzéki...fideszes vagy, most mindegy, hogy a főpártra vagy az alpártjara szavazol...
Kérdező: nem vagyok egyik oldal szimpatizánsa sem, ugyanúgy f*s a "baloldal" is, mint a fidesz és pártjai.
Ha ilyen történne, akkor szerintem Anglia, Németo., esetleg Hollandia vagy Svájc jöhetne szóba. Nagyjából ilyen sorrendben.
Hogy miért nem mentem el eddig? Mert ideköt minden, fura biztos neked, de attól, hogy más nézeteink vannak, még nekem is a hazám. Nem az országgal lenne a gond, hanem a vezetőivel, politikusaival meg a fanatikus hívekkel. De ha lenne egy "huxit", akkor fognám a megtakarításom meg a családom és keresnénk valamilyen élhető helyet. Bár lehet ehhez lassan huxit sem kell, mert orbànék annyira szétk*rják az országot.
"Huxit esetén itthon maradnék, pezsgőt bontanék, és arra a pártra szavaznék, amelyik meglépte."
Létezik Huxit nevű párt. [link]
"Orbán "védelemül" behívná az oroszokat."
Én mégis hogyan jönnének ide az oroszok? Alagutat fúrnának? Ostobenkó!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!