Ez a megemelt gyógyszeradó mire jó?
ez még a szülinapi adóemelés része
Orbánnak lesz egy csomó pénze
#10 Ezt olvastam én is.
Csakhogy ami a Népszava cikkben van ahhoz ennek semmi köze.
A cikk nem különadóról szól, hanem konkrétan egyes gyógyszerek után fizetett magasabb adóról.
Akkor ezek szerint nem olvastad a cikket.
#13 szerinted ki szedi be az egyes gyógyszereket? Segítek a magyar emberek, akikre áthárítják az adót. Míg Orbán ebből az adóból is tömi a cimbik zsebeit. Persze az is lehet, h hiány alakul ki, mivel nem finanszírozzák a veszteséget a gyártók.
Azaz kizárólag a magyar emberek járnak rosszul vagy többet fizet vagy hiány lesz.
“Hajrá Fidesz. “
#15 Ugyanezt linkeltem én is. Előtte meg linkeltél egy Népszava cikket, hogy ott van leírva az adóemelés.
A kettő nem egyezik!
A Népszava cikkben nem arról írnak ami a Közlönyben megjelent.
Mi lenne ha legalább azt elolvasnád amit te linkelsz? Meg nem ártana ha a választ is elolvasnád, hogy mi a gondom a linkeddel, de ez már lehet túl nagy elvárás tőled.
Ahogy le is írtam, a cikkben konkrét gyógyszerek árához viszonyított adóemelésről írnak és NEM a különadóról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!