Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez a megemelt gyógyszeradó...

Ez a megemelt gyógyszeradó mire jó?

Figyelt kérdés
Tényleg emelkedni fognak a gyógyszerek árai is? Mert gondolom akkor ezt megint a vásárlóknak kell kifizetnie.

2023. jún. 3. 20:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%

ez még a szülinapi adóemelés része

Orbánnak lesz egy csomó pénze

2023. jún. 3. 23:09
 12/16 anonim ***** válasza:
76%
Hiányolom az éleslátásodat két és fél pipás, akkor most van adóemelés, vagy nincs? :)
2023. jún. 3. 23:46
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

#10 Ezt olvastam én is.

Csakhogy ami a Népszava cikkben van ahhoz ennek semmi köze.

A cikk nem különadóról szól, hanem konkrétan egyes gyógyszerek után fizetett magasabb adóról.

Akkor ezek szerint nem olvastad a cikket.

2023. jún. 4. 00:34
 14/16 Fsms ***** válasza:
80%

#13 szerinted ki szedi be az egyes gyógyszereket? Segítek a magyar emberek, akikre áthárítják az adót. Míg Orbán ebből az adóból is tömi a cimbik zsebeit. Persze az is lehet, h hiány alakul ki, mivel nem finanszírozzák a veszteséget a gyártók.

Azaz kizárólag a magyar emberek járnak rosszul vagy többet fizet vagy hiány lesz.

“Hajrá Fidesz. “

2023. jún. 4. 07:18
 15/16 anonim ***** válasza:
80%
#13 Linkeltem a közlönyt, erre most nekiállsz veszekedni hogy csakazértsem.
2023. jún. 4. 07:33
 16/16 anonim ***** válasza:
38%

#15 Ugyanezt linkeltem én is. Előtte meg linkeltél egy Népszava cikket, hogy ott van leírva az adóemelés.

A kettő nem egyezik!

A Népszava cikkben nem arról írnak ami a Közlönyben megjelent.

Mi lenne ha legalább azt elolvasnád amit te linkelsz? Meg nem ártana ha a választ is elolvasnád, hogy mi a gondom a linkeddel, de ez már lehet túl nagy elvárás tőled.

Ahogy le is írtam, a cikkben konkrét gyógyszerek árához viszonyított adóemelésről írnak és NEM a különadóról.

2023. jún. 4. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!