A fideszesek miért nem fogadják el, hogy az infláció nagyon magas mértéke a kormány hibája?
"Vagy ha a balosok szerint tévedek, kettő adatot kérek tőlük!
1. Mekkora volt a háború előtt!
2. Mekkora ma!"
Olyan szinten p*csán rúgnálak most. Mekkora volt Szlovákiában az infláció a háború előtt és most? Mekkora volt Németországban az infláció a háború előtt és most? És Franciaországban? És Dániában? És Szlovéniában? Tényleg nem fogod fel b*ssza meg, hogy mi a kérdés lényege?
Egész Eu-ban csak magyarországon van háború... 25% érted 25%
Az utánunknjövőnek csak 15%....
Ki tehet a maradék 10%-ről Te fideszcsicska?
A fideszkomcsikat nem lehet összezavarni a valósággal.
Már a háború ELŐTT ársapkák voltak! Még az EU-s pénzcsap elzárása is csupán tavaly év végén történt.
És vajon miért nálunk a legmagasabb az infláció, miközben minket érint legkevésbé a háború?
Legalább a komcsijaink majszolhatják a hatósági áras csirkefarhátat...
"Ezen a grafikonon jól látszik, hogy már 2021 vége felé megindult felfelé az infláció. Ezt a post-covid helyzet okozta."
És belinkelsz egy olyan grafikont, amin jól látszik, hogy a háború kitörése óta emelkedik a legmeredekebben az infláció, öngól a liberálistól.
Tudod én soha nem mondtam, hogy nem volt magas az infláció a háború előtt. De tudod a háború előtt a magas az 8% volt, a háború óta meg 25%. Érted már az összefüggést? Vagy még mindig nem? Nézegesd a grafikonodat, a háború kitörése óta emelkedik meredeken az infláció, amióta tart a háború azóta emelkedik.
2022 elején 8% volt, akkor miért nem volt 25% Orbáni infláció? Ez a kérdésem felétek, miért csak 8% volt, kérlek liberálisok erre az 1 kérdésre válaszoljatok, mi történt 2022 eleje óta, ami miatt 25% lett?
A válasz egyszerű: HÁBORÚ!
"Tehat mar a haboru kitorese elott is magasabb volt az inflacio, minta Gyurcsany ciklusokban barmikor. Meg mindig azt allitod, hogy csak a haboru a hibas, a kormany nem?"
Na mi van a ballibek is Gyurcsányoznak egy jót??? :))) Azt hittem, szerintetek csak a Fideszesek szoktak Gyurcsányozni.
A számok nem hazudnak, háború előtt 8%, utána 25%. Minden más csak blabla.
De az sokat mond, hogy a liberálisok nem mernek nekem válaszolni. Miért nem? Az igazság fáj, hogy Orbán Volt a vezető eddig is de mégsem volt ekkora infláció? Volt infláció a háború előtt is, harmada ekkora.
A liberális meg azt hiszi, ő találta fel a spanyol viaszt, hogy belinkel egy grafikont, hogy a háború előtt 8% volt, igaz, a háború óta meg 25%, de azt nem érti meg, hogy miért. Válaszolni meg egyik se mert, okkal.
Íhattok bármit, a háború előtt is Orbán volt, mégsem volt ekkora infláció.
Ez azt jelenti, hogy a háború okozta, mert előtte nem volt ekkora, logikailag egyszerű képlet, de akkor írja már meg nekem bármelyikőtök, amit eddig nem tettetek, hogy mi történt 2022 óta, ami miatt ma 25% lett?
Háború történt!
"Olyan szinten p*csán rúgnálak most. Mekkora volt Szlovákiában az infláció a háború előtt és most? Mekkora volt Németországban az infláció a háború előtt és most? És Franciaországban? És Dániában? És Szlovéniában? Tényleg nem fogod fel b*ssza meg, hogy mi a kérdés lényege?"
Németországban is nagyon magas arányban emelkedett az infláció, biztos ott is Orbán VIktor miatt. A németeknél is rekord infláció lett, ez tény, nem én találtam ki. Arról is biztos Orbán tehet, hogy németeknél mi van. :))
És most a libernyák azt hiszi feltalálja a spanyol viaszt ha leírja, hogy Németországban nem ekkora, kérlek értsétek meg, én is tudom.
De a német infláció is emelkedett, akkor az miért? Orbán Viktor emelte meg a német inflációt is a balosok szerint? Jó nagy hatalma van Orbánnak, a német inflációt is meg tudja emelni. :)) XDDDD
"De az infláció háborús emelkedése máshol is létezik, arányaiban nem is nálunk emelkedett a legtöbbet"
Csak emellett kudarcot vallasz abban, hogy a jegybanki alakulatot is az összehasonlítás tárgyává tett.
Próbálsz szorzószámokkal mataszolni, hogy a kezdőértékhez képest hogy állunk, de tisztán látszik, hogy ez is csak azért működik, mert a Fidesz már a kezdőértéket is elk*rta. Arról nem is beszélve, hogy kávé az EU országok háromnegyedes figyelmenkívül hagyod, csakhogy valami látszólagos igazságot le tudj szűrni.
Senki nem tagadta, hogy a háborúnak közé van a jelenlegi helyzethez, de ez továbbra sem magyarázat, hogy miért vagyunk inflációvan Európa elsők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!