Politikai okok miatt ennyire tehetségtelen a magyar, ha 21. századi szórakoztatóiparról van szó?
Nem értem. Több mint 9 millió magyar él az országban, még sincs egy globálisan ismert énekesünk sem, aki befutott volna. Ugyanez igaz közösségi médiás felhasználókra is. Egy híres magyar TikTok-os, Instagramos, YouTuber sincs, aki az országon kívül is ismert lenne. Konkrétan TikTokon és YouTube-on is temérdek felmérés készült már országok statisztikájáról, érdekes módon Magyarország szinte minden területen az utolsó helyeken áll. Elég csak megnézni a környező országokat. Románia tele van nemzetközileg ismert 21. században befutott emberekkel. Ezenkívül ugyanúgy vannak már 21. századi globálisan ismert emberek Ausztriából, Bulgáriából, Szerbiából, Horvátországból, Szlovéniából, Albániából, de még Szlovákiából is.
Tényleg ennyi tehetségtelen ember él az országban, vagy politikai okok miatt lehet ez?
“ Azért nézd már meg, hogy a környező országokból milyen 21. századi celebek vannak...”
Nos mivel nem lapozgatom éjjel nappal a Blikk magazint így nem vagyok képben a celebekkel. Szóval kik is azok a nagyon ismert Szlovák , Szlovén, Bulgár celebek akiket a világ minden táján mindenki ismer ?
"Az angol egy olyan nyelv ami jól hangzik"
Szerintem pedig ritka ronda és dallamtalan nyelv. Minden más jobban hangzik, csak ehhez van hozzászokva a legtöbb ember füle (szokatlan nyelvet fárasztó hallgatni..) illetve mivel ez a világnyelv, aki ki akar tőrni az országából, az angolul próbálkozik.
#15 Ebben tévedsz. Az, hogy vannak szépen hangzó nyelvek - valamilyen formán mind az - attól még a zenében az angol a leginkább fogyasztható nyelv.
Már akkor is az volt amikor felénk még nem is lehetett angolul tanulni.
16) ez szerintem inkább ízlés dolga.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!