Teljesen meghülyült a magyar?
Én amikor fideszesekkel beszéltem, hiába küldtem nekik ENSZ statisztikát, hogy nem volt népírtás Donbaszban, ők azt mondták Putyin szavainak hisznek nem a liberálisoknak.
Ma Putyin szavai 3 millió embernek szent és sérthetetlen, valami elképesztő mi lett a magyarokkal.
Bucsában ahol történt egy mészárlás egy magyar aki ott él, fájdalmasnak tartja a magyarok véleményét, hogy elbutultunk, micsoda putyinista lett a nép. Mivel én adakoztam nekik is, így beszéltem vele. Ő megmondta, hogy egyszerűen felfoghatatlan a magyarok véleménye, meg undorító a magyarok álláspontja, furcsa neki, hogy Közép-Európában és Nyugat-Európában kiállnak az ukrán nép szabadságáért, miközben mi magyarok szóról szóra mindent elhiszünk Putyin szavát. Mondta, hogy ő már nem beszél magyarokkal odahazai magyar ismerősökkel se, mert a magyarországi magyar ismerősei nem értik miért nem örülnek a bevonuló orosz csapatoknak hisz felszabadulnának a náci kormány alól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!