Fideszesek, ti szeretitek azt a pártotokban, hogy már bármelyik éjjel közzétehetnek egy újabb adónemről, megszorításról, korlátozásról szóló törvényt?
Figyelt kérdés
2023. jún. 1. 14:29
1/12 anonim válasza:
Nekem teljesen mindegy, hány órakor jön ki egy új törvény, nem változtat semmin. De megnyugtat, hogy éjt nappallá téve dolgoznak, és ha kell, beavatkoznak.
2/12 anonim válasza:
Persze, olyan jó arra ébredni, hogy megint kitaláltak valamit. Valami szívatást.
3/12 anonim válasza:
Attól, hogy valaki a fideszre szavazott, nem kell hogy mindennel egyetértsen. Tessék jobbat mutatni a következő választásra, és akkor majd oda szavazunk, mert a legutóbbi próbálkozás csúnyán megbukott.
4/12 árokpart válasza:
3-as Erre a kommentedre majd akkor is emlékez, ha egyébként ne adja a Jó Isten besoroznak minket nem Ukrajna miatt, hanem csak úgy. El tudod képzelni, hogy ha a hivatásos söfőrökkel azt művelték amit a napokban lehozott a sajtó egy egyszerű köznapi besorozott embert mi védeni meg a hasonló retorzióktól?
5/12 árokpart válasza:
Természetesen én sem szeretnék egy esetleges másik kormányál pl. energia ár emelést meg hasonlót, de ami akkor történne velünk amit leírtam annál szerintem egy átmeneti nadrágösszehúzás nem áldozat.
6/12 anonim válasza:
4: Pont az a lényeg, hogy egy hivatásos katonának sok mindent el kell tűrnie, és sok mindenre felkészültnek kell lennie, nyavalygó kislányok ne menjenek katonának. Ennyi eszed igazán lehetne.
7/12 árokpart válasza:
6-os Igen a hivatásosnak, de ha téged és engem besoroznának mi nem lennénk hivatásosak.
8/12 anonim válasza:
..."szerintem egy átmeneti nadrágösszehúzás nem áldozat."
Igaz hívő ( birka) vagy: " Ha meg kell dögleni, dögöljünk meg OV alatt"
9/12 anonim válasza:
Teljes mértékben meg kell Viktortában bízni, mert ő a zemberek akaratát teljesíti csak. Éjjel álmodik valamit, felébred, majd azt gondolja, hogy ezt a zemberek akarták, ezt sugallja néki ez az álom, így gyorsan megírja a TV.-tervezetet, Tv.-t, Judoka meg álmából felkeltve, totál kómásan alá is írja neki, amit a másik szépség, Novika mosolyogva szentesíti is a kézjegyével.
10/12 anonim válasza:
ezt adta Orbán Viktor magának a születésnapjára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!