Az MSZP korszak után, miután a Fidesz jutott hatalomra, Magyarország lassan, de fejlődik, vagy lassan, de hanyatlik?
Pontosabban a harmadik válasz lehetőség:
Stagnál (nem történt sem hanyatlás, sem fejlődés).
Szerintem úgy kb 2016tól 2020 elejéig szerintem szép idők voltak évi 10-20%ot emelkedtek a fizetések, de utána valami káosz lett a világ.
De maga a kormány olyan szinten kimosta az emberek agyát valami hihetetlen, a magyar nép valami elképesztően igénytelen lett, a fideszesek alig 3 %a tartja bűnnek, hogy Oroszország megindította a háborút, a lakosság döntő többsége már inkább az oroszokat választaná a nyugat helyett.
2010-2017 között lassabban romlottak az állapotok, de lehetett látni az irányt már 2012 körül (lejtmenet).
2018-2020 között már ki-kimutatták a foguk fehérjét a fityiszék és nem mindig köntörfalaztak, hogy céljuk az ország totális szétverése.
2020 elején vérszemet kaptak a rendeleti kormànyzásra és azóta mindenféle ürüggyel fenntartják. Cserébe egyáltalán nem titkolják, hogy eddig is leépítettek az országot, viszont most bármit megtehetnek és meg is tesznek. EÜ halott, oktatás halott, gazdaság halott. Természetesen követik a programjukat most is, mely annyi "folytatjuk" (meg mindenki hibás, mindenkivel hadban állunk).
A "baloldal" reménytelen, főleg amíg Fletóék ott vannak az élen. A mihasznák a fideszt támogatja (eddig is tudni lehetett de most Hódmezővásárhelyen szét akarják verni MZP csapatát a fidesszel), így ők is kuka. Egyedül a kétfarkúak csinálnak valamit is (esetként még a Momentum Hadházy-val), de ők meg nem alkalmasak az ország irányítására. Itt tartunk jelenleg. Szomorú kilátások...
Attól függ, miben/mihez mérjük a fejlődést. Én Ausztriához szoktam, mint legfejlettebb szomszédunkhoz.
Gazdaság tekintetében pl. 2010-ben az osztrák szint 29%-át hoztuk, most ez 34%. Ezt lassú fejlődésnek mondanám, mert ebben az ütemben nem érjük be őket ebben az évszázadban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!