Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mitől is védi meg a magyar...

Mitől is védi meg a magyar gyerekeket az Orbán-kormány?

Figyelt kérdés

Ma szembejött velem az a reklámuk, amivel a gyermekvédelmi népszavazást népszerűsítették. Abban van egy kislány, aki elpanaszkodja az anyukájának, hogy volt bent egy bácsi az iskolában, aki elmondta, hogy lehet fiú, ha szeretne. Na én ezen elgondolkodtam, mert ezzel bizony több probléma van:

Egy kiskorú gyermeket használtak fel a reklámhoz, akinek hazudnia kellett, hiszen ő maga nem találkozott ilyen hülyeséggel

Én nem tudok olyan suliról/oviról, ahol ilyen történt volna, ellenben a TV-ből meg az óriásplakátokról eljut a gyerekekhez, holott pont ezt akarják megelőzni...

A kislány, aki szerepelt benne, is találkozott ennek köszönhetően az lmbtq-propagandával, akire ezt rákényszerítették, mindenzt egy olyan országban, ahol védik a gyerekeket... Na elmondom nektek, hogy egy ilyen reklámfilmben való szereplésért nyugaton elvennék a gyereket a szülőktől... Itt meg ezzel hülyítik a jónépet...

2023. máj. 31. 13:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10%

10#

Számtalan bizonyíték van, ami cáfolja az állításodat,hogy márpedig van lmbt érzékenyítés.

És nem magyar források,hanem helyi, külföldi források.

2023. máj. 31. 14:26
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a jóléttől és az oktstástól védi meg őket a kormány.
2023. máj. 31. 15:11
 13/13 A kérdező kommentje:
#11, jó, oké, elfogadom. Viszont arra mit mondasz, hogy a magyar kormány egy gyereket használt fel az ilyen célú hirdetésére??? Az rendben van? Mert ott nem hallotta az lmbtq szót?
2023. máj. 31. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!