Hogy tud annyi profitot termelni Dr. Mészáros Lőrinc Úr? Mint egy igazi géniusz.
A profitot ő nem termeli, hanem inkasszálja.
Elmagyarázom: te vagy mondjuk Lőrinc, aki a gázszerelésen kívül nem ért semmihez - én pedig a sötét lelkű orbán (csak hogy meg ne sértselek, magamra vállalom a szerepet).
1. Egy szép nap szólok neked: jegyezz be egy céget és indulj el ezen és ezen a zártkörű tenderen, megnyerni a direkt számodra kiírt pályázatot.
2. Találsz egy embert, aki tud írni és olvasni, megíratod vele a pályázatot, vagy lediktáljuk mi, betűzve, hogy el ne rontsd.
3. Megnyered a pályázatot, hiszen neked írattam ki.
4. Alvállalkozókkal felépítesz nekem egy ötszörösen túlárazott stadiont: azaz egy stadionért én neked KÖZPÉNZBŐL, a hülye adófizetők pénzéből öt stadion árát fizetem ki neked érte.
5. Te felveszed az 500%-os profitot, zsebre vágsz, amennyit megengedek neked, a többit pedig átutalod oda, ahova mondom.
Ebben mi olyan nehéz?
Valahogy mindig szerencséje van. Úgyis megnyert már közbeszerzéseket, hogy el sem indult rajta.
A covid alatt vett pár tönkrement szállodát, nyomott áron, hirtelen telefoglalták a szállodáit vendégek, majd kijött egy törvény, hogy a foglalások 70%-át kifizeti neki az állam.
Vakszerencse.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!