A koszovoi szerbek ratamadtak a magyar bekefenntarto katonakra, tobben sulyosan megserultek. Orban miert nem vonja kerdore a szovetsegeset, a szerb elnokot?
Figyelt kérdés
2023. máj. 30. 17:02
1/16 anonim válasza:
Meg is érdemlik. Azért nem vonja kérdőre.
4/16 anonim válasza:
Arra támadtak aki épp ott volt, ennyi.
5/16 anonim válasza:
Én is rátámadnék aki a hazám területére fegyveresen lép be, már ha egyébként erőm lenne hozzá. Tehát nincs mit kérdőre vonni rajtuk. Jogszerűen jártak el.
6/16 anonim válasza:
A békefenntartó erőket néha sajnos támadás érheti, ez benne van a pakliban.
7/16 anonim válasza:
Érje is. Mi jogon pofátlankodnak oda? Mi keresnivalójuk van ott? És mondom ezt úgy, hogy én abszolút militarista vagyok és mindenben a katonaságot támogatom, de egy magyar katonának külföldön semmi keresnivalója nincs katonaként!
Menjen ki civilként nyaralni!
8/16 A kérdező kommentje:
Basszus, nem tudtam, hogy ennyire kiadta utasitasba a fidesz, hogy nem szamit a magyar ver...
2023. máj. 30. 17:11
9/16 anonim válasza:
7 - Abszolút militaristaként ugye megvan, hogy egy katonai szövetség részese az ország, és a katonai szövetségünk békefenntartói vannak abban az országban, pont azért, mert egy tagország népcsoportja ott él?
Vagy abszolút militaristaként egyedül kéne szembemenni egy pártízezres fős sereggel a világnak?
10/16 anonim válasza:
Nincs ott semmi keresnivalójuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!