Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem úgy volt, hogy Márki-Zay...

Nem úgy volt, hogy Márki-Zay katonákat küldött volna külföldre és mindmeghaltunk volna, de szerencsére a hős FIDESZ megállította?

Figyelt kérdés

Nekem ez alapján úgy tűnik, hogy más országok belügyeibe avatkozva sérülnek meg magyar katonák külföldön. Furcsa kicsit ez a kettős mérce, nem?! Miért más Koszovó mint Ukrajna?

[link]

2023. máj. 30. 09:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
57%
Tyuuuuuuuuuuuuuuuuucsááaáááánynnnnyyyyyy!!!!! Prüsszelek!!!!!
2023. máj. 30. 09:56
 2/15 A kérdező kommentje:
#1: Jogos, tényleg, elfelejtettem. Ne haragudj!
2023. máj. 30. 09:57
 3/15 anonim ***** válasza:
70%
Soros Brüsszel Gyurcsány dollárbaloldal szankciós infláció
2023. máj. 30. 09:57
 4/15 anonim ***** válasza:
21%
Jelenleg is állomásoznak a NATO keretein belül magyar katonák külföldön, ez rendben is van. Ukrajnában nincs jelen a NATO, tehát ott magyar katonák sincsenek, ez is rendben van. Nincs itt kettős mérce.
2023. máj. 30. 09:58
 5/15 anonim ***** válasza:
84%
#4: És MZP mit is mondott? Hogy Ukrajnában akkor lesznek magyar katonák, ha a NATO jelen kíván ott lenni. Mellesleg azt is hozzátette, hogy a NATO nem kíván ilyesmit. Na, ebből csinált a Fidesz egy félelemkampányt.
2023. máj. 30. 10:01
 6/15 A kérdező kommentje:
#4: De hát a FIDESZ azzal kampányolt, hogy MZP-t azért kell megállítani, mert katonákat küldene külföldre meghalni. MZP pedig azt mondta, hogy HA a NATO azt kéri, akkor fog katonákat küldeni Ukrajnába. Szóval pontosan azt csinálja a FIDESZ amit MZP csinált volna. Köszönöm, hogy ezt tisztáztuk!
2023. máj. 30. 10:01
 7/15 anonim ***** válasza:
63%
Én már csak azt várom, hogy az összes kisbabát nemátalakitó műtétezze, mert ezt leszámitva, minden választási igéretét felrúgta. Az összeset.
2023. máj. 30. 10:07
 8/15 anonim ***** válasza:
38%
Én nem is állítottam ennek az ellenkezőjét. Nincs ellentmondás, vagy kettős mérce, amire a kérdező hivatkozik. Az egyik helyen ott van a NATO, a másik helyen meg nincs.
2023. máj. 30. 10:08
 9/15 anonim ***** válasza:
76%

#4 "Ukrajnában nincs jelen a NATO"

Akkor mégis csak propaganda volt az pár hónapja hogy NATO-katonák harcolnak Ukrajnában?

2023. máj. 30. 10:14
 10/15 anonim ***** válasza:
35%
Békefenntartó missziókban eddig is részt vettünk, de ez nem háború. Ez marha nagy különbség.
2023. máj. 30. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!