A dollármédiában, miért nem volt egy cikk sem a több százeres Csíksomlyói búcsúról?
Figyelt kérdés
Ezt ugyan Lendulai Krisztán vetette fel a Paláverben, de valóban én is elgondolkozok azon, hogy ennyire értéktelen a magyar ember a dollármédiában, hogy egyetlen cikk,szó sem volt sem a 444, sem pedig a telexben a több százezres Csíksomlyói búcsúról. Ez azért jelent valamit?2023. máj. 29. 15:47
11/18 anonim válasza:
8-as vagyok-
9-es már megint igazam volt!
12/18 anonim válasza:
Fidesz-f@szfejek.....beégtetek megint, mi?!
13/18 anonim válasza:
Akkor ez egy origós cserecikk, vagy mi?
14/18 anonim válasza:
Biztos a trombitás-hülye meg a bohár járnak ide (is) okoskodni, leégetni magukat, megszolgálni az ezüstöt. A nemzet szégyenei ez a csűrhe.
15/18 anonim válasza:
Esküszöm nem értem ezeket a szellemi fogyatékos fideszeseket. Kiírnak egy ezredrangú dologról nyilvánvalóan provokatív céllal és annyi eszük sincs hogy utánanézzenek hogy ne 5 perc alatt lehessen cáfolni?
16/18 anonim válasza:
Ők lesznek az elsők, akiket a gazdáik az AI-val - nyelvi modellekkel- kiváltanak. Aztán hirtelen minden rendes magyarra jut majd egy "hülye".
Remek lesz :(
18/18 anonim válasza:
Az a baj, hogy a mesterséges intelligencia állami szinten is alkalmazva van már, és egyre jobban elterjed, lesz sok tízezer "szomszéd néni, szomszéd srác" stb, ami a kormány propagandáját fogja fogja hírdetni minden fórumon, 24 órában fáradhatatlanul, mintha őis "csak egy magyar ember"lenne.
Már a Twitteren több ilyesminek van nyoma, amik a kormány propagandáját tolják fáradhatatlanul.
Szép új világ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!