Mitől melegellenes a magyar gyermekvédelmi törvény?
Figyelt kérdés
Sokan mondogatják, hogy melegellenes, viszont mi is pontosan az, ami sérti a melegeket?2023. máj. 28. 21:49
31/71 anonim válasza:
30: jól látod. A melegek jogai nem csorbultak, de a kormány demonstrálhatta az álláspontját ebben a kérdésben.
32/71 anonim válasza:
A kötelező szívhanggal mi a baj? Ha valakinek nem volt agya, hogy védekezzen és elkezd hisztizni, hogy jaj mégse kell a gyerek, akkor nem hal bele abba a pár másodpercbe
33/71 anonim válasza:
32: ha kicsit tájékozódnál a témában, akkor tudnád, hogy védekezéssel is teherbe lehet esni, ugyanis nincs 100%os védekezési módszer. Másrészt, sokakat megerőszakoltak.
34/71 anonim válasza:
32
Súlyos fogyatékosság? Miért kell a lelki terror a legnagyobb fájdalom mellé?
35/71 Waff válasza:
És még mindig nem tudjuk hogy konkrétan mitől is melegellenes.
A "mert szerintem az" érvelésen kívül semmi konkrétum.
36/71 anonim válasza:
ma 09:28
Dehogynem, konkrétan beidéztem a törvény szövegét a tegnapelőtti 22:25-ös válaszomban.
37/71 anonim válasza:
Min T már ìrtam 36:
Miről beszélsz 10 hogy tilos megjelenìteni? Pl. vikike mellet ül a a parlamentben a semjén zsòfi láttad a fejét hogy néz rá a gazdira mikor felszòlal? Az igazságügyi miniszter faszicsaj? Vagy az ereszes pubi? Soroljam vagy mi?
38/71 anonim válasza:
Oké a borkai meg kamasz testű lányokat reszelt, az inább olyan pedòs...
40/71 anonim válasza:
Semmi baja egy fideszesnek a saját fajtájával csak álcáz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!