Hány órát dolgoznak a politikusok? (a ténylegesen
ledolgozott munkaidőre gondolok)
Figyelt kérdés
A kérdés onnan fogalmazódott meg, hogy a Mi Hazánk/Toroczkai youtube csatornájá közzétett videóiból gyakran előfordult, hogy más pártok politikusai szimplán kivonulnak a parlamentből... Illetve vannak fent olyan videók is, ahol a parlament 90-95%-a üres.
Tehát ha Én kivonulnék a munkahelyemről, mert meguntam/megsértődtem/felcsesztek... tehát szerintem érthető a problémám.Valamint, most pártól függetlenül, de, arrafelé végtelen szabadság jár, vagy a parlament csak szimplán egyetem 2.0 verzió = nem muszáj bejárni/bent lenni? :D
Volt olyan politikus a parlamentben, aki nem szolalt fel es nem is szavazott egyszer sem 4 ev alatt. Gyakorlatilag vegigulte a 4 evet, ez munkanak szamit? Mas munkahelyen vajon fizetnenek 4 even at, ha csak szimplan bejarsz ucsorogni?
2023. máj. 26. 02:11
2/9 A kérdező kommentje:
Jézus.. Bejárt melegedni 4 évig politikus fizetésért? Azért ahhoz pofa kell. Azt még "elnézhetőnek tartanám", hogy nem szólal fel, hisz inkább szólaljon fel az aki tényleg úgy tud felszólalni, hogy az előre vigye az országot, de hogy 4 év alatt véleményt nyilvánítani ne tudjon, ahhoz tényleg tehetség kell. Nem tudom ki volt ilyen karrierista, de köszönöm az érdekes infót! :D
2023. máj. 26. 02:33
3/9 anonim válasza:
Mészároslőrinc is olyan ügyes vállalkozó, hogy az ő kedvére írják a közbeszerzési rendeleteket át úgy, hogy azoknak csak az ő szedett-vedett, szakértelem nélküli cégei feleljenek meg. Te még meglepődsz azon, hogy a fideszben valaki elvégzett munka nélkül kap milliós fizetést?
De nem baj, a népnek ez így teljesen jó, hiszen sorosgyurcsánybrüsszel.
2023. máj. 26. 02:47
4/9 anonim válasza:
A Parlamentben folyó munka csak egy kis szelete a képviselői feladatoknak, mellette ott van csillió bizottság meg egyéb. Arról nem beszélve, hogy a Fidesz nem éppen a kooperatív kormányzás híve, ha valamely témát nem ők tematizálnak, akkor a stratégia mindig minden ellenzéki javaslat lesöprése és kiröhögése, így csomó ülésnapon konkrétan nagyobb naplopás bent ülni, mint mondjuk valami helyi ügyért kampányolgatni meg arra pénz gründolni.
2023. máj. 26. 04:13
5/9 anonim válasza:
Soha életében nem dolgozott egy percet sem egyik politikusunk sem.
2023. máj. 26. 06:52
6/9 anonim válasza:
0
2023. máj. 26. 06:58
7/9 Koplárovics Béci válasza:
Ha munkaidőnek vesszük azt, amíg azon a sok baromságon gondolkodnak, amit később előadnak, akkor szerintem napi 26 órát legalább.
2023. máj. 26. 07:04
8/9 anonim válasza:
Nem lehet erre egy általános választ adni, hiszen a képviselők munkája több annál, mint hogy megjelennek a parlamenti üléseken. Képviselik választókörzetüket, kapcsolatot tartanak a lakossággal, protokolláris eseményeken vesznek részt, ügyeket karolnak fel, stb. Ez az elmélet. A gyakorlatban ez képviselőnként igen eltérő. Magas aktivitásra éppúgy találhatunk példát, mint az ellenkezőjére.
2023. jún. 18. 13:39
9/9 A kérdező kommentje:
Igen, talán nevezhetjük úgy, hogy vannak megélhetési politikusok, akik a pénzért ülnek ott néha, illetve vannak a hivatásukat odaadással és tenni akarással végző, kiváló politikusok. Én örülnék neki, ha az utóbbiból egyre több lenne, hisz részben rajtunk múlik a siker, tehát egyénenként is oda tudjuk tenni magunkat ezen nagy (mert szerintem nagy :D) agrár ország törtető építése tekintetében. De ha ehhez külső segítség is társul és nem egy ellen hullám jön felülről, hanem egy baráti felkaroló kéz, akkor nagyon is napfényes jövő állhat előttünk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!