Akik a politikán vitatkoznak, mennyire számítanak beszámíthatónak, felnőttnek stb.?
Figyelt kérdés
Van, hogy egy aranyos nagymama van a FB-profilképen, aztán olyan mocskos a szája, amitől egy repedtsarkú is elszégyellné magát. Aztán ezzel a szájjal puszilja meg az onokát... :D2023. máj. 25. 20:40
1/9 anonim válasza:
Lélegezz mélyeket és szagolgass rozsát!
2/9 A kérdező kommentje:
1: Hát, ez is egy válasz, köszi!
2023. máj. 25. 21:03
3/9 anonim válasza:
Két mondatos idiótákat látok. Lehet felnőtt, de szerinted az ilyenek mennyire beszámíthatóak?!💩💩💩 💩 😬 💩
4/9 A kérdező kommentje:
3: És még szavazhatnak is... :o)
2023. máj. 25. 21:31
5/9 anonim válasza:
Jó-, 10 ppoontos kérdés. Az elvakultakkal már nem érdemes foglalkozni, a többi szerencsére még menthető lenne.
6/9 anonim válasza:
A kérdést érteném. A hozzá biggyesztett kommentet is. Külön külön van értelmük. Na de együtt?
Akik a politikán vitatkoznak, a saját életükről vitatkoznak. Hogy jól vagy rosszul, az más kérdés. Azt döntsd el magad, érdemes e gondolkodnod as sajátéletedről, vagy leéled, mint egy szúnyog.
7/9 A kérdező kommentje:
Magának a vitának nem tudom, mi az értelme, mikor úgysem múlik semmi rajtuk. Ennyi erővel azon is egymásnak lehetne esni, hogy napos vagy esős legyen az idő...
2023. máj. 26. 09:16
8/9 anonim válasza:
Persze hogy tök mindegy! Az összes parazita a parlamentben, a vak is látja! Én ezen az oldalon pl. mindig szìvom a fideszesek vérét mert buták mint a $egg és ez szórakoztat. Valamiért élvezem.🤷
9/9 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy jól szórakozol! Megértelek, engem is szórakoztatnak ezek az emberek, ezért hallgatok politikai betelefonálós műsorokat is. Néha jobb, mint a Kabarék a rádióban. :D
2023. jún. 6. 10:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!