Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 2006os tüntetők, a mostani...

2006os tüntetők, a mostani rendszert akarták?

Figyelt kérdés
2023. máj. 25. 11:18
 1/7 anonim ***** válasza:
14%
Nyilván senki sem akarta, de az biztos, hogy sokkal kevésbé rossz a rendszer, mint akkor. Akkoriban szerintem nem lehetett tudni, milyen lesz a Fidesz-kormány. Ennél sokkal jobbra számítottak.
2023. máj. 25. 11:22
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
Pontosan. Nem a gumibottal volt bajuk, csak hogy a rossz végén voltak.
2023. máj. 25. 11:42
 3/7 anonim ***** válasza:
73%
Amit akartak megkapták: stadionok,fociba önteni több száz milliárdot.
2023. máj. 25. 11:56
 4/7 anonim ***** válasza:
94%
Én csak azt nem értem, hogy tudnak ezek az emberek a 89es önmagukkal szembenézni. Gyakorlatilag azzá váltak, akik ellen rendszert akartak váltani annak idején.
2023. máj. 25. 11:57
 5/7 anonim ***** válasza:
93%
Igen, a 2006-os tüntetők nagy része focihuligán volt aki érdekből volt ott (meg a balhé kedvéért), Ők jelenleg is haszonélvezői ennek a rendszernek. Aki ott szívvel-lélekkel volt ott, az akkor még hitt a FIDESZ-ben (és akkor még lehetett is hinni benne), de az mostanra vagy megmagyarázta magának, hogy amit hall az igaz (mert ezt akarja hallani) vagy rég kiábrándult ebből a szerencsétlen, populista tolvaj csürhéből.
2023. máj. 25. 11:59
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Azóta 4 országgyűlési választás volt , hány kell még, hogy megkapd a választ?
2023. máj. 25. 12:09
 7/7 anonim ***** válasza:
82%
Aki mert az most NER.
2023. máj. 25. 12:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!