Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az orosz katonák hitelezésére...

Az orosz katonák hitelezésére van pénz, de a tanárok fizetését még mindig nem sikerült rendezni és kitermelni az országnak?

Figyelt kérdés

2023. máj. 23. 09:41
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
51%
Csak én nem értem a kérdést?
2023. máj. 23. 09:43
 2/20 anonim ***** válasza:
14%
A tanárok magkapták a normál fizetésemelésüket, az EU-s pénzekből kapnak majd még extra emelést. Orosz katonákat nem hitelez a magyar állam. Az EU Ukrajnát tömi pénzzel és fegyverrel, de kevés eredménnyel, mint láttuk Bahmutnál is.
2023. máj. 23. 09:47
 3/20 A kérdező kommentje:

"Orosz katonákat nem hitelez a magyar állam"

csak a részben állami tulajdonban lévő OTP

2023. máj. 23. 09:50
 4/20 anonim ***** válasza:
69%

Orbán vazallusa lett Putyinnak, így mindenben ellenére kell tennie Európa egységének. Vétókkal bűnözők rászabadításával az EU-ra és Mo-ra. Orosz katonák pénzelésével orosz propaganda terjesztésével stb.

Szomorú hogy a vakon hívő fidesznyikek meg mindent benyelnek tőle ezért.

2023. máj. 23. 09:57
 5/20 anonim ***** válasza:
29%
3: Nem holt mindegy, melyik oroszországi banktól vesz fel hitelt egy orosz állampolgár? Semmin nem változtat. Van ott osztrák stb bank is. Ettől a háború ugyanúgy megy tovább, ha innentől a Raiffesentől venné fel a hitelt. Nem tilos Oroszországgal üzletelni, ott vállalkozni továbbra sem, Ukrajna is tőlük veszi az olajat, na az tényleg finanszírozza a háborút.
2023. máj. 23. 10:02
 6/20 anonim ***** válasza:
64%

Ezt a témát támogassátok már meg linkekkel, kérdező ill. 4-es válaszoló!

Szoktam olvasni híreket, ellenzéki médiát is (pl. telexet), de erről nem tudok.

2023. máj. 23. 10:02
 7/20 A kérdező kommentje:

5, vagyis úgy gondolod, hogy az OTP orosz bank lenne?

Na ez a nem mindegy, és nem, nagyon, nem mindegy, hogy eladtátok az országot a ruszkiknak, megint.

2023. máj. 23. 10:04
 8/20 A kérdező kommentje:
2023. máj. 23. 10:04
 9/20 anonim ***** válasza:
83%

Itt mindenre van pénz csak az oktatásra meg az egészségügyre nincs. Ezermilliárdokat lop el ez az orbán banda az emberektől, nem véletlen hogy az EU nem fizet.

Viszont a fideszes banda az szépen gyarapodik, szintem mindegyik fideszes politikus milliárdos lett mióta a fidesz kormányoz.

Most csak az a kérdés hogy meddig haja még ezt a rablást ez az együgyű nép????????

2023. máj. 23. 10:05
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Köszi a linket, kérdező, el is olvastam.

De továbbra sem értem a dolgot, és itt már nem nektek, hanem a német külügyminiszternek kéne címeznem az értetlenségemet.

Ha a cikk igazat írt, akkor nem értem az alábbiakat:

1. "az OTP miért ismeri el a luhanszki és donyecki szakadár területeket" - Legjobb tudomásom szerint országok (vagyis azok vezetői) ismernek vagy nem ismernek el más országokat. Ezt a mondatot tehát értelmezni sem tudom. Ha a sarki kocsmában hangzana el, azt mondanám, ostoba ember ostobaságot mondott. Ha a német külügyminiszter mondja, akkor csak nézek, hogy mi van?

2. "miért ad a bank hitelt orosz katonáknak" - Ha jelen van Oroszországban az OTP, akkor nyilván bármely magánszemélynek ad hitelt. Azt nem tudom, hogy az uniós szankciókkal összefér-e, hogy ott jelen van az OTP, de ha összefér, akkor az már abszurd elvárás lenne, hogy a lakosság egyes tagjait foglalkozásuk alapján diszkriminálja. Ha nem szabadna az OTP-nek Oroszországban jelen lennie, akkor erről beszéljünk, ne másról.

2023. máj. 23. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!