A népességfogyás miatt nem kellene Orbánéknak embertenyésztő táborokat alapítania Magyarországon?
Figyelt kérdés
Évente lehetne így csinálni pár tízezer gyereket és meg is állt a népességfogyás.2023. máj. 23. 06:12
11/13 anonim válasza:
Mondjuk az ázsiai nők ellen nincs kifogásom.
Abból hívhatunk be tömegével.
De igen alapvetően egyetértek veled, a csáldtámogatások ellenére folyamatosan csökken a népesség szám,de legalább az ingatlanok árai már nyugat európaiak, igaz a fizetések a közelben sincsenek.
12/13 progizo válasza:
#11.: "az ázsiai nők ellen nincs kifogásom.
Abból hívhatunk be tömegével."
Nekem akkor már inkább a feketék jobban bejönnek. Egy Naomi Campbell vagy Rihanna-szerű szépséget bármikor bevállalnék.
13/13 anonim válasza:
Téged kellene bezárni tenyészállatnak. Nem tudom, tetszene-e neked.
A kérdésed szerintem minden idők legőrültebb kérdése a Gyakorin. Dobogós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!