Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hadházy arról írt a facebook...

Hadházy arról írt a facebook oldalán, hogy a lombkorona sétány mellett cannabist termesztenek. Ez igaz?

Figyelt kérdés

2023. máj. 22. 15:43
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Arra céloztam, hogy 2023-ban egy kép nem jelent biztosat, de ezek szerint nem vagy túlságosan otthon az informatikában. Akkor gondolom, te a miniferis kisfilmeknek is bedőltél, hiszen ott volt a töpe MZP.
2023. máj. 22. 16:30
 12/21 anonim ***** válasza:

Folyamatban azzal "vádolod" a hozzászólókat hogy mindent elhisznek amit látnak.

Miközben TE, ahelyett hogy saját magad meggyőződnél valamiről, elhiszel mindent amit látsz.

Legyen az cannabis, vagy vadkender, vagy más "dudva", TE ELLENŐRZÉS nélkül teszed a GYK-ra a kérdést, majd sértődőset játszol.

TROLL VAGY!

:)

(Esetleg egy birka,...de ez sértő lenne)

2023. máj. 22. 16:41
 13/21 A kérdező kommentje:
Ez a lényeg, hogy én kérdést tettem fel, nem állítottam, hogy úgy van, vagy hogy nincs úgy, mert nem tudom. Azt is értem, ha valakinek nincs plusz információja, mert nekem sincs. Azt nem értem, hogy mire fel próbáljátok vitan felülivé helyezni a kérdést, csak mert a Hadházy azt mondta. Ez a birkaság, hogy nektek benne tilos kételkedni.
2023. máj. 22. 16:53
 14/21 anonim ***** válasza:
88%
Mit kell így felfújni egy rakás vadkendert, amúgy milyen "szakember" az aki nem tudja a sativa-t a ruderalis-tól megkülönböztetni.
2023. máj. 22. 16:54
 15/21 anonim ***** válasza:
74%

Az a birkaság hogy tilos kételkedni?

NEM nézel utána amit idézel, kunkelsz.

Vitázol azon hogy birka aki nem kételkedik?!?

TE azért kételkedsz, mert HIÁBA van egy egész világhálónyi forrás a lehetőségek keresésére, itt várod a választ...

Khm,khm.

Igen, a lombkorona sétány mellett cannabist termesztenek.

A választásokon szavazz a FIDESZ ellen!

Phu!

Ennyi volt!

Nyer az ellenzék!

2023. máj. 22. 16:58
 16/21 anonim ***** válasza:
39%
Hadházynak egy szavát se kell elhinni. Bohóc az az ember.
2023. máj. 22. 17:57
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Megint egy újabb növény?
2023. máj. 22. 19:21
 18/21 anonim ***** válasza:
88%
Bárki odarakhatta, gondolom puccsolnák a polgit a nyírmártonfalvaiak is.
2023. máj. 22. 19:55
 19/21 anonim ***** válasza:
Egy növény még nem mondható termesztésnek. Valószínűleg valaki ott morzsolta a füvét, talált egy magot és eldobta (mert ugyebár a mag nem megy a cigibe) és kicsírázott. Vagy máshol dobta el és egy madár megette és itt sz@rta ki. Az biztos, hogy nem sativa. Ez egy indica növény. Esetleg ruderalis, bár azoknak sem szokott ilyen vastag levele lenni a csírázást követő hetekben.
2023. jún. 2. 08:29
 20/21 anonim válasza:

Egy ilyen kifejletlen növényből még nem lehet előre megmondani mi lesz. Esetleg az tudhatja aki aki oda tette a magot. Bár a legvalószínűbb magyarázat az hogy a fák kivágásával előbújtak a földben várakozó vadkender magok.

Az is lehetőség amit előttem írtak. Viszont az általános csárból kiszedett (elültetett) magok hibába is nőnek meg, mert a közelben lévő vadkender beporozza. És így már nem is virágzatot (marihuana) terem, hanem magokat. Az ilyen növény évről-évre gyengül és pár év alatt vadkenderré fajul.

Az igazi virág termesztés nehézkesebb a szabad téren. Általában pont hogy sűrű növényzet közé ültetik, majd a nyár végén kivágják körülötte a növényeket és így több fényt kap. Amelyik növény hajlamos rá (bár ez akkor már látszik) ilyenkor kivirágzik ha közben sok vizet is kap. Na most mivel ez se nincs sűrűben - se nem kap majd nagy dózisban vizet (vagy az feltűnő lenne) ezért kételkedem ebben is hogy valaki ezt akarta ott megvalósítani.

Aztán persze vannak még feminizált fajták amik elve hajlamosabbak a virágzásra, vagy pl az autó flowerek (amik biztosan virágoznak) de nem gondolom hogy oda ültettek volna több ezer forintos magokat random :)

Összességében az én véleményem az hogy az ott véletlen nőtt vad kender.

Vagy valaki akinek volt már termesztett füve direkt oda dobálta a magokat hogy cinket csináljon.

Vagy van aki pl az erősebb vadkendert is termeszti hogy nyár végén hasist csináljon belőle.

Összességében tehát sok minden lehet, de nem túl valószínű hogy bárki ott ezzel szórakozzon :)

2023. jún. 4. 08:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!