Viktorunkat kicserélték az oroszok?
Több jel mutat rá.
1. Sportos volt, nem pocakos.
2. Liberális volt.
A mindenkori ellenzékben szereplők mindig nyugat szekerét toló.
A mindenkori kormányon lévő 180 fokot vált, és nyugat ellenes.
Grúzia esete például ellenzékben.
Ez olyan, mint amit két eb ugatja egymást amikor kerítés választja el őket, de amint az elektromos kapu kinyílik abbamarad a harciasság, vagy amikor a pórázon lévő eb bátran ugat, de amikor elengedi a gazdája, már nem olyan hangos.
1, én ezen gondolkodok kb évek óta, hogy lehet, hogy egy Lech Walessa-val van dolgunk, de a jelen rendszerben és a jelen médiauralmával, mi lenne, ha bármi is kiderülne róla? Olyan ellenkampány indulna mindenki ellen is ebben az országban.
Én is azt mondtam, hogy ebben az országban nem épelméjü, aki egyre szorosabbra húzza a ruszki kapcsolatokat és valamivel zsarolják, de nincs az a balhé, ami ártana neki, egyszerűen nem kell félnie és mégis a ruszkik, csak a ruszkik.
Viktor mindig populista volt. A rendszerváltáskor a lázadó, újító liberális fiatal. Mert ez felelt meg a néplélek akkori hangulatának. Aztán, ahogyan minden a feje tetejére állt a rendszerváltás első évtizedében, és mindenki rendre és biztonságra vágyott, Viktorból komoly felnőtt férfi lett, a stabilitás embere. 2002-2010 között egy kicsit visszahozott a lázadó, újító énjéből, ami 2010-re az ellenkirály (az ellenzék komoly vezetője) szerepébe érett a lázadó ellenzéki helyett.
2010-től újra komoly felnőtt férfi lett. Aztán nem tudom mikor kezdődött, de valamikor 2014 után elkezdett megszületni az őszülő, pocakosodó Kádár... akarom mondani Orbán Apánk, aki megvéd minket, tanít és irányt mutat, aki ha kell rendbe teszi a dolgokat.
Röviden: Orbán nem változott, mivel ő eleve egy populista politikai kaméleon volt.
3:
Nagyon jól összefoglaltad. Valóban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!