Egyes diákok rendőröket dobálnak csavarokkal és nem is tudnak leérettségizni, mások tanulmányi versenyeket nyernek külföldön. Neked melyek szimpatikusabbak?
Nekem azok a kedvenceim, akik tantárgyversenyek győzteseiként kimennek tüntetni az egész ország jövőjéért, minőségi oktatásért és az őket felkészítő tanárok emberhez méltóbb bérezéséért!
Rengeteg ilyen van, Istennek hála!
12/12
Tudod ez olyan mint amikor autóbalesetben roncsolódik a lábad, a szar kórházba is túléled csak levágják, míg a jó kórházba nem csak túléled de meg is marad a lábad.
Érted már a gondot igaz?
Ahogy a 9-ben írtad, tudnak. Egy barátom fia korábban az NBH-nál dolgozott, a műszaki vonalon, és ő mesélte, ilyen esetekben az volt a feladatuk, hogy a tüntetés helyszínét előzőleg teljesen bekamerázzák, még a villany kandeláberekbe is mikrofonokat tettek,hogy a tömeg résztvevőinek egymás közti beszédjét is rögzítsék. Ilyenkor mindig van a háttérben egy-két speciális kocsi, amin 40-50-szeres zoomos kamerákkal pásztázzák a tömeget. Ezek olyan pillanatképeket is tudnak rögzíteni, amiket összevethetnek a személyikben, útlevelekben, jogsikban rögzített digitális képekkel. Egy sok ezres tömeget is személy szerint feltérképeztek pár óra alatt, és mindezt még annak idején a MIÉP Hősök-tere Csurka-nagygyűlésén tették. Ez már jó pár éve volt, azóta gondolom nem visszafejlődött a technika. Nyugodt lehetsz, azt a pár száz diákot aki ott a tüntetéseken megfordult, még a felmenőiket is a mohácsi vészig lekáderezték.
13
Egyáltalán nem olyan. Itt a diákon múlik, hogy akar-e tanulni.
15
Nálunk a cégnél dolgozik egy rakás diák, sok közvetlenül hozzám van beosztva. Szóval képben vagyok.
19
Debrecenben. És értem, de te ezek szerint nagyon nem. Semmi gond, előfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!