Mi ez a sok erőszakra buzdító ellenzéki kérdés és komment mostanában ?
A napokban több kérdésben is azt próbálják bizonygatni a kommentelők, hogy a fidesz nem váltható le demokratikus úton ezért erőszakot kellene alkalmazni és a tüntetők által elkövetett erőszakos cselekmények tolerálhatók.
Rájöttek az ellenzéki politikusok hogy demokratikus választási keretek között nincs annyi szavazójuk amennyivel el tudnák érni a kormányváltást ezért mindeféle mondvacsinált indokkal elfogadhatónak próbálják beállítani törvénytelen erőszakos cselekedeteket a tüntetéseken ?
"Mesélte, hogy orvos akar lenni, ahhoz ugye nem árt a kémia. Viszont kémia tanár felmondott, helyette a tesi tanárt ültetik be órára, aki csak annyit mondott nekik, hogy maradjatok szép csöndben 45 percen át és akkor nem lesz gond. Azt mondta, hogy tanár nélkül nehéz tanulni a kémiát (15 év körüli), úgyhogy bukhatja az álmát, hogy orvos legyen."
Ha erre a történetre gondolsz akkor én megértettem. Ismerem a magyar mentalitást. Könnyebb a magyarnak 100 érvet összehozni hogy mit miért és hogyan nem lehet megoldani, mint 3 épkézláb megoldási lehetőséget felvázolni.
Ha annyira érdekli a lányt a kémia mert szüksége van a tudásra a céljai eléréséhez akkor neki már fényévekkel az osztály előtt kellene járni kémiában.
Úgy hogy a történetből az jött le nekem hogy nem érdekli őt a kémia de lehet egy jót panaszkodni.
Gondolom majd a leendő főnöke is ilyen elnéző lesz a hölggyel. Semmi gond Lilike látom csak szimpla figyelmetlenség volt. Igaz hogy a cégnek egy 10 millióba került de hát spongyát rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!