Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormány miért engedte ki az...

A kormány miért engedte ki az embercsempészeket?

Figyelt kérdés
A büncselekmény az egész világon büncselekmény vagy nem?
2023. máj. 20. 18:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
annyiról van csak szó a terroristák után az emberkereskedőket is szabadlábra helyezik. Nyugi van! még pár év és a gyilkosokat is kiengedik......
2023. máj. 20. 20:17
 22/27 anonim ***** válasza:
Máténé dr. Rapport Gyöngyi Erika bírónő - büntető
2023. máj. 20. 20:37
 23/27 anonim ***** válasza:
2024ben is lesz választás kell az ellenségkép.
2023. máj. 20. 23:03
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Na vajon miért engedik ki azért hogy, ezzel is tovább szigeteljék el az országot.Szerintetek ezután majd magyarként igazoltatás nèlkűl egy határon se lehet majd átmeni.Ha innen bünözöket engednek szabadon.Na most aki küldöldön ingázik majd be telefonál bocsi főnök ma nem érek be idöben mert igazoltatás van és hosszu a sor határon de csak azért mert magyar vagyok.Igen nagy hátrányba fognak most majd kerülni a munkaválalok Orbán miatt.
2023. máj. 21. 00:13
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fideszes ismerőseim szerint ezzel a nyugat lesz bomlasztva ezzel jó lesz. Esküszöm ennyire hülyének nevelni a magyarokat nem lehet. Nemhiába a magyarok a legoroszpártibban egész EUban.
2023. máj. 22. 09:30
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Putyin visszahívta őket haza...
2023. máj. 22. 12:56
 27/27 anonim ***** válasza:

Ma hallottam, most este. Ledöbbentem. Rossz ötlet. Akkor is ha " sok pénzbe kerül a magyar adófizetőknek ".

Át kellett volna adni a saját országának ahol él...

Akkor is bűnözhet tovább. Hozhatja a pótlást....

2023. máj. 22. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!