Sára Botond fideszes Főispán hol fog bocsánatot kérni a jogerős bírósági ítélet szerint mert valótlanul azt állította LMBTQ propaganda megy az ovikba?
"Na, többek azért van kormányon a Fidesz, hogy az ilyen degenerált ötleteket ne engedje megvalósulni."
Hallod, én nem csak a gyíkember LMBTQ-t állítom meg, de a beleegyezési korhatárt is felviszem, így negyvenes palik nem d#ghatnak legálisan nyolcadikos kislányokat! Mert tudod, jelenleg ez legális. Így egy csomagban ettől csak én tudlak megvédeni, szavazz rám legközelebb, én is szeretnék végre vastag borítékokat kapni.
Magyaroknál ilyen generációs örökség hogy mindenki birka?
"...így negyvenes palik nem d#ghatnak legálisan nyolcadikos kislányokat!"
Aha. Akkor - veled ellentétben - én nem általánosítok, hanem konkrétumot mondok: Bite Zsolt, ez a negyvenes héjfejű homár...
...egy 15 éves fiút d#gott, amellyel még el is dicsekedett. Az ide irkáló ellenzékiek pedig foggal-körömmel védelmezték őt, mondván, hogy a 15 éves fiú már nem gyerek és egyébként is, a tanítványai gerjedtek őrá... (Erre a gusztustalan zsírdisznóra...)
Már rég bocsánatot kért.
„2021. július 22. napján a Facebook oldalamon megjelent írásomban valótlanul állítottam, hogy a józsefvárosi óvodákban hónapok óta LMBTQ-propagandát folytatnak. Ezzel megsértettem a Budapest Főváros VIII. Kerület Józsefváros Önkormányzatának jó hírnévhez fűződő személyiségi jogát, mely jogsértést a bíróság megállapította. A jogsértés miatt ezúton bocsánatot kérek Budapest Főváros VIII. Kerület Józsefváros Önkormányzatától.”
Az, hogy a bocsánatkérés formája Pikónak nem tetszik, magánügy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!