Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi értelme a gyk politika...

Mi értelme a gyk politika rovatának?

Figyelt kérdés
90%ban troll ellenzéki kérdések, amiket hiába jelentek, nem törölnek. Cserébe a fideszes kérdéseket fix h törlik. A kommentek nagy részén unatkozó ellenzékiek tarolnak, egy normális fideszes választ egyből lehúznak. Ez a topik egy liberális fertő.
2023. máj. 18. 08:44
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Látom kilences, az olvasás nem az erősséged.
2023. máj. 18. 09:12
 12/19 anonim ***** válasza:
63%
Bántja a lelked, hogy a Gyurcsány bácsi mindenben jobb számokat produkált?
2023. máj. 18. 09:16
 13/19 anonim ***** válasza:
23%
Valahol szomorú, hogy vannak emberek, akik komolyan úgy gondolják , mint ez a szegény 12-es. De azért a többség gondolkodni is tud.
2023. máj. 18. 09:23
 14/19 anonim ***** válasza:
58%

Aztán kb vagytok 2-3-an akik a szokásos hazugságokat terjesztitek, rögrön elsőként rácuppanva minden kérdésre....

Szokásos fidesz hazugság, már ez a válasz is.

2023. máj. 18. 09:25
 15/19 anonim ***** válasza:
45%

Annyi az értelme, mint a fidesznek...

Semmi🤣

2023. máj. 18. 09:32
 16/19 anonim ***** válasza:
9%

12 "Bántja a lelked, hogy a Gyurcsány bácsi mindenben jobb számokat produkált?"

Liberálisok írták meg [link]

2023. máj. 18. 09:39
 17/19 anonim ***** válasza:
68%

6 éves cikket dobsz ide?

Menjél már... na ez a fidesz...

2023. máj. 18. 09:42
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

Nem fideszesek, csak provokátorok. Lehetetlenség komolyan venni, és bevallom az évek során én is húztam az ellenzéket itt a hozzászólások során, és hogy ez mire jó?

Reakciókat váltasz ki. Minél nagyobb ökörséget írsz, annál biztosabb a reakció, hogy megszólítanak a kérdés alatt, ezáltal veszekedést gerenálsz, és mindjárt el is felejtkezel, arról a magányos pokolról, amelyben élsz.

Én viszont nem álltam bele a vitákba, annyira nem is toltam a kretént, mint ezek a 1,5% és 2,5%

Másrészt arra gyanakszom, hogy ez direkt így van kitalálva kell ide néhány félkegyelmű, aki terjeszti a propagandát, mivel az oldal reklámokból él, és provokátorok nélkül nem pörögne a politikai rovat.

2023. máj. 18. 13:58
 19/19 anonim ***** válasza:
37%
Tudod te mikor uralkodott gyurcsány? A cikk működése után íródott. Teljesen korrekt, liberális közgazdászok vetették papírra. Most nem fogadod el a tudományos könyveket sem pl ha nem ideiek?
2023. máj. 18. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!