Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mészáros Lőrinc 1 év alatt...

Mészáros Lőrinc 1 év alatt 200 milliárd Ft-ét keresett miért nincs miatta felháborodás?

Figyelt kérdés

2022es évben Mészáros Lőrinc napi 500 millió Ftvel gyarapította vagyonát. Miközben az EUban nálunk drágulnak legjobban az élelmiszerárak, és semmi semmi felháborodás, tüntetés nincs semmi.

Mi ennek az oka?

2023. máj. 16. 13:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%
Mert elfáradtunk. Naponta hallunk felháborító dolgokat, de tehetetlenek vagyunk.
2023. máj. 16. 13:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
De hát ő megérdemli, keményen tanult és dolgozott ezért.
2023. máj. 16. 13:48
 3/11 anonim ***** válasza:
76%

Törvénysértés nélkül nem lehet már tiltakozni. Gyülekezési, sztrájk,...egyéb törvények átírása megtörtént a kormányzati érdek alapján.

Az ellenzék nem gyújtogató, rendőrautó borogató, tankvezetgetős, őrjöngő csürhe mint a kormányoldaliak. :)

A "ballibernyák", törvény és rendelet tisztelő állampolgár (kivételek egy-egy persze, ember gyarló).

2023. máj. 16. 13:50
 4/11 anonim ***** válasza:
20%
Amíg rendesen adózik addig nekem nincs bajom vele, mindegy hogy Mészáros Lőrincnek vagy Kiss Pistának hívják.
2023. máj. 16. 13:51
 5/11 anonim ***** válasza:
Én már annak is örülök, ha nem kell százezer forintot fizetnem a kutam szakvéleményezésére, és nem veri rám az ajtót a NAV, a semmi miatt, mint Radics Petire.
2023. máj. 16. 13:51
 6/11 anonim ***** válasza:
60%
Klári ha nyer a választásokon felemeli a béreket,remélem az enyémet is.
2023. máj. 16. 13:52
 7/11 anonim ***** válasza:
50%
Ez nem igaz,én pl fel vagyok háborodva hogy ilyen rosszul megy a sora.
2023. máj. 16. 14:07
 8/11 anonim ***** válasza:
6%

Kedves kérdező, akkor előbb járj utána, hogy pl Gyurcsány Ferenc hogyan lett milliárdos.

Kezd az úttörő vagyonnal, a DEMISZ, mint KISZ utóddal és a Bpi székházzal, meg a csillebérci táborral.

Aztán folytasd az ingyen ( anyós) hitellel lenyúlt állami vagyonnal, és végül az Altussal, meg annak ingatlan szerzéseivel....na ezeknél felháborítóbb dolgok nincsenek...

2023. máj. 16. 14:16
 9/11 anonim ***** válasza:
20%
Mégis miért kéne azért felháborodni, mert vannak jól menő magyar vállalkozók? Ez természetes. És akkor miért csak miatta? A többiek miatt miért nem?
2023. máj. 16. 14:40
 10/11 anonim ***** válasza:
84%

#9 Az ország miniszterelnökét viszont akkor le kellene váltani, mivel tizenév kormányzás alatt sem sikerült a többmilliós fizetésêből félretenni csak pár százezer forintot.

Egy ilyen emberre bíznád az ország vezetését aki ennyire nem tud bánni a pénzel?

2023. máj. 17. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!