Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy büntetnéd a drog fogyaszt...

Hogy büntetnéd a drog fogyasztókat és azokat akik ezzel kereskednek?

Figyelt kérdés
2023. máj. 16. 09:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
35%
Én a szemet szemért elv híve vagyok, mindenki kapja ugyanazt büntetésnek, mint amit elkövetett.
2023. máj. 16. 12:52
 12/17 árokpart ***** válasza:
60%
A marihuánát legalizálnám. A többi kemény drog esetében a fogyasztót nem büntetném, a kereskedelmét viszont ugyanolyan szigorúan mint most.
2023. máj. 16. 13:00
 13/17 anonim ***** válasza:
72%

Aki manapság komolyan gondolja, hogy a büntetésnek bármi elrettentő ereje van, az nézze meg, hogy hány visszaeső bűnöző van a börtönökben. Egyes "kultúrkörökben" kb a férfiasság jele, hogy voltál büntetve, és teljesen normális, hogy a rokonok fele börtönben van éppen.

Szerintem is az államnak kellene átvenni a "drog terjesztést", és ellenőrzött körülmények között tartania. Pl. a szintetikus zombi-drogokat egyáltalán nem engedni, a keménydrogokat mefelelő körülmények között, leszoktatással egybekötve biztosítani, a fű-alkohol-dohány szerű light drogokat meg úgy mint eddig.

2023. máj. 16. 15:10
 14/17 anonim ***** válasza:
35%

"Pl. a szintetikus zombi-drogokat egyáltalán nem engedni,"

Itt meg is bukott a nagy liberalizációs elképzelés.

2023. máj. 16. 15:12
 15/17 anonim ***** válasza:
41%
14#, nyugat-eu ban is csak a fű legális/dekriminalizált. Azt se tudod miről beszélsz alkesz.
2023. máj. 16. 15:42
 16/17 anonim ***** válasza:
56%

>Itt meg is bukott a nagy liberalizációs elképzelés.

Milyen liberalizáció? Totál félreérted a dolgokat. Én is a drogok és a bűnözés visszaszorítását szeretném, csak nem azokkal az ósdi, bizonyítottan bukott elképzelésekkel, mint te.

2023. máj. 16. 16:29
 17/17 anonim válasza:

Kiraknám mindet egy lakatkan szigetre...

Azért mondjuk el ha nincs vásárló egy üzlet nem él meg! Tehát a fogyasztóknál kell kezdeni...

2023. máj. 30. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!