Most akkor Magyarországon diktatúra van?
Figyelt kérdés
2023. máj. 15. 22:24
22/51 anonim válasza:
"Egyáltalán tudni olyan munkahelyről, ahol bevezették, leszámítva pár állami intézményt?"
Nem állami intézménybe dolgoztam, kirúgtak kb 50 ed magammal mert nem oltattuk be magunkat. Ráadásul a céghez jöttek be az oltóanyaggal és felszólítottak aki nem rakja oda a karját holnap 9 től lehet a hr-en jelentkezni.
Sok ilyet halottam, én meg is éltem.
23/51 anonim válasza:
20.
Kötelezően bevezették az egészségügyiseknék, katonaságnàl, állami cégeknél,de még aki akarta bevezethette!
Ugyhogy él amit a főni mondott!
24/51 anonim válasza:
#21, már leírták korábban, olvass vissza...
25/51 anonim válasza:
Mi állami cég vagyunk, és nem volt kötelező az oltás.
28/51 anonim válasza:
Melyik kommentben írták? Visszaolvastam és úgy látom, hogy senki nem írt erről, mindenki csak a másikkal vitatkozik.
30/51 anonim válasza:
Nem diktatúra. És azért mert sok agyatlan azt mondja és lepontoz, attól még nem lesz diktatúra. Ha az lenne, ezt sajnos nem tehetnétek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!