A balosoknak a Pride ilyen zarándoklatszerű esemény lett?
Figyelt kérdés
2023. máj. 15. 20:10
32/45 anonim válasza:
#32 tudsz linkelni erről tudományos cikket? Csak mert mint ötödéves pszichológus hallgató én is az ellenkezőjét tanultam, és a szakirodalom is az ellenkezőjét támasztja alá.
33/45 anonim válasza:
#33 ez konkrétan fenyegetés, és kisebbség ellen uszítás, ami büntető törvénykönyvi kategória.
34/45 anonim válasza:
Ja persze okostojás én tartom normálisnak a meleget transznemüeket
35/45 anonim válasza:
#34 nem. te egy náci vagy, aki kisebbségeket akar kiírtani
36/45 anonim válasza:
#36 meg az, aki kisebbségeket akar írtani, mert nem tetszenek neki
37/45 anonim válasza:
#38 ez kisebbségek elleni uszítás, és fenyegetés. Ami btk kategória. Csak óvatosan a végén börtönben találod magad. Jogosan.
38/45 anonim válasza:
19 Mégis mit gondolsz, ki megy papnak?
39/45 anonim válasza:
#41 "majd mész te jogosan de nem a börtönben hanem a pokolban téged ennyire zavar az hogy ki nem állhatjuk a homokosokat és a transznemüeket te is valami gender párti vagy hogy ennyire véded? Húzz el az anyádba nyomorék"
hú, de keresztényi gondolat
40/45 anonim válasza:
Pride-támogatók. Hogy tudtok ennyi baromságot benyelni, mint amennyit a mai Libsik ontanak magukból napról napra?
A hiedelmeik fontosabbak nekik, mint a körülöttük lévő valóság, és a világunkban lévő tények és logika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!