Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményed erről a NEM...

Mi a véleményed erről a NEM hivatalos, Jobbikos kampány filmről?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=cfo_cSVz12M

a 90%-ával egyetértek, azzal a földvisszafoglalós részével nem, mivel már túl rég óta nem a miénk az a föld, és már nemcsak magyarok laknak ott. De abba viszont rossz belegondolni, hogy a bevételi források nincsenek meg, gondolok itt az aranybányára, ami ha lenne, akkor csak jobban tudná az állam törleszteni az adósságát.

2010. okt. 10. 15:09
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Első: csak egy magánember csinálta

Utolsó: elég idióta vagy ha téged ez hidegen hagy, bár ha valami kocsi szoci vagy akkor hajrá... erősen ironikusan

2010. okt. 10. 19:47
 12/16 A kérdező kommentje:

15:35 xx/N

Azért tettem fel a kérdést, mert kiváncsi voltam, hogy hányan ugatnak a Magyarság ellen igyis, hogy mondják: nem érik, hogy lehet a Nagy Magyarországot és az Ősi Magyar jelképeket a szélsőség jelének felfogni...

2010. okt. 10. 19:49
 13/16 anonim ***** válasza:

Igen,én értem,hogy miért kérdezted,és tapasztalatból írtam,hogy a sok "okos" majd le fogja hurrogni....,szinte felháborodnak,hogy miért akarjuk vissza azt ami a miénk!

xx/N

2010. okt. 10. 20:22
 14/16 anonim ***** válasza:
19.47: Nem azért hagy hidegen, mert idióta vagyok, hanem, mert már sokszor hallottam ezt a fajta dumát, és számomra nincs benne semmi új. Azt hittem, azért kérdezted, mert van benne valami figyelemre méltó, de én nem találtam. Arra, amit láttam, azt tudnám mondani, na és. Mi következik ebből?
2010. okt. 10. 20:50
 15/16 anonim ***** válasza:
Unom már ezt a zenét, minden második videó alá ez van vágva!!!! :@
2010. okt. 10. 23:44
 16/16 anonim ***** válasza:

A Jobbiknak vannak jó ötleteik, a választások előtt elolvastam a hivatalos terveit, stb., és tényleg volt egy-két dolog, amire rábólintottam. (pl. oktatás szigorítása, TV2 meg RTL Klub eltörlése a 'csába, stb.). Azonban számtalan hülyeségei is vannak, az állandó pötshuszárkodás, most a sorkatonaságos kérdés, meg például olyan javaslatok, hogy legyen kötelező a rovásírás, meg ez a trianoni-revizionizmus... Emberek; TOVÁBB KÉNE LÉPNI! Nem lehet ezen forogni évtizedekig, hogy egy elb@szott háború után megbüntettek bennünket. Továbbá szép dolog a hagyományőrzés, de hadd maradjon meg azoknak, akik ezt művelni szeretnék, és ne legyen kötelező... Vagy legközelebb már a húst is nyereg alatt puhítsuk?

Alapvetően ez a gond amúgy a többi párttal is, hogy sosem találják meg az arany középutat. Na meg a parlamenti morál is hagy kívánni valót maga után (kivonulások, bekiabálgatások - mintha csak valami meccsen lennének)... Én személy szerint az egész vezetőséget elküldeném a fenébe, az "elit" helyére újak lépnének, még az Alkotmányt is újraírnám, az adórendszert is egyszerűsíteni kéne, stb... Tiszta lappal kezdhetnénk. De amíg a korrupt, szélhámos felsővezetők irányítanak minket, akiknek nem érdeke a változás, addig minden hiába...

2010. okt. 11. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!