Mi a véleményed erről a NEM hivatalos, Jobbikos kampány filmről?
http://www.youtube.com/watch?v=cfo_cSVz12M
a 90%-ával egyetértek, azzal a földvisszafoglalós részével nem, mivel már túl rég óta nem a miénk az a föld, és már nemcsak magyarok laknak ott. De abba viszont rossz belegondolni, hogy a bevételi források nincsenek meg, gondolok itt az aranybányára, ami ha lenne, akkor csak jobban tudná az állam törleszteni az adósságát.
Első: csak egy magánember csinálta
Utolsó: elég idióta vagy ha téged ez hidegen hagy, bár ha valami kocsi szoci vagy akkor hajrá... erősen ironikusan
15:35 xx/N
Azért tettem fel a kérdést, mert kiváncsi voltam, hogy hányan ugatnak a Magyarság ellen igyis, hogy mondják: nem érik, hogy lehet a Nagy Magyarországot és az Ősi Magyar jelképeket a szélsőség jelének felfogni...
Igen,én értem,hogy miért kérdezted,és tapasztalatból írtam,hogy a sok "okos" majd le fogja hurrogni....,szinte felháborodnak,hogy miért akarjuk vissza azt ami a miénk!
xx/N
A Jobbiknak vannak jó ötleteik, a választások előtt elolvastam a hivatalos terveit, stb., és tényleg volt egy-két dolog, amire rábólintottam. (pl. oktatás szigorítása, TV2 meg RTL Klub eltörlése a 'csába, stb.). Azonban számtalan hülyeségei is vannak, az állandó pötshuszárkodás, most a sorkatonaságos kérdés, meg például olyan javaslatok, hogy legyen kötelező a rovásírás, meg ez a trianoni-revizionizmus... Emberek; TOVÁBB KÉNE LÉPNI! Nem lehet ezen forogni évtizedekig, hogy egy elb@szott háború után megbüntettek bennünket. Továbbá szép dolog a hagyományőrzés, de hadd maradjon meg azoknak, akik ezt művelni szeretnék, és ne legyen kötelező... Vagy legközelebb már a húst is nyereg alatt puhítsuk?
Alapvetően ez a gond amúgy a többi párttal is, hogy sosem találják meg az arany középutat. Na meg a parlamenti morál is hagy kívánni valót maga után (kivonulások, bekiabálgatások - mintha csak valami meccsen lennének)... Én személy szerint az egész vezetőséget elküldeném a fenébe, az "elit" helyére újak lépnének, még az Alkotmányt is újraírnám, az adórendszert is egyszerűsíteni kéne, stb... Tiszta lappal kezdhetnénk. De amíg a korrupt, szélhámos felsővezetők irányítanak minket, akiknek nem érdeke a változás, addig minden hiába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!