Ha nem csalt a fidesz a választásokon, akkor miért nyomtatnak vagy 12 millió szavazócédulát kb 6 millió szavazóra?
Nem. Én azt mondtam, hogy a baloldali koalíció annyira hataloméhes Gyurcsány Ferenc vezetésével, hogy el akarták csalni a választást. De szerencsére történelmi vereség lett a baloldal összefogása.
Nem kérünk a háborúpárti, csaló, hazudozó baloldalból!
Orbán és a fidesz nem csalt. A csalás a baloldal módszere. A fidesz Magyarország legnépszerűbb pártja. Nem szorulnak csalásra. Ellenben a baloldal igen. Hisz a baloldal és Gyurcsány nagyon népszerűtlenek, de hatalmat akarnak.
És a baloldaltól nem idegen a csalás.
Tudom hogy nehéz elfogadni gyurcsányistaként hogy a baloldal népszerűtlen a fidesz pedig a legnépszerűbb magyar párt.
Igazad van, valóban nehéz elfogadni, hiszen még gyurcsányistának sem kell lenni ahhoz, hogy valaki kiszámolja a kérdésben lévő állitást, miszerint 6 millányi szavazóhoz képest 12 milla szavazólap lett nyomtatva.
minden másra meg ott van egy kirúgott matektanár.
Választási körzetek áttervezése;
a választási rendszer módosítgatása?
két óráig áll a rendszer, majd kiköpődik az eredmény;
ide-, oda-, át-, bejelentkezések;
ide-, oda-, át-, beutaztatások;
elégett szavazócédulák; ...
"És a baloldaltól nem idegen a csalás.", a jobboldal szent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!