Jobboldaliak! Igénybe veszitek az oroszok által nyújtott új lakhelyet?
Figyelt kérdés
Az oroszok Moszkva mellett éppen egy falut építenek, már 200 család jelentkezett Nyugatról. A falu a nyugati liberalizmus ellenpólusaként egy hagyományos értékeket képviselő menedék lesz a konzervatívok számára. Egyszóval pont nektek épül, ott aztán megtudhatjátok milyen a liberalizmus nélküli világban élni, hiszen mindig is erre vágytatok. Mire vártok még?2023. máj. 13. 22:44
11/19 anonim válasza:
9
Szóval a Dunába lövetnétek minket, mert a ti ellenzéki pártjaitok tök bénák?
Nem demokraták vagytok hanem debilek.
12/19 anonim válasza:
Egyelőre ti vagytok kisebbségben, kérdező. Egy kis szerénység nem ártana.
13/19 anonim válasza:
Ezeket a válaszokat ugyanazok az emberek írják egyébként? Nem rémlik hogy 2 héttel ezelőtt ennyi kormánypárti vagy mihazánkos lett volna az oldalon. Ez most nem provokáció, de komolyan érdekel hogy miért lettek itt ilyen sokan
14/19 anonim válasza:
Szerintem nem kell ahhoz kormánypártinak lenni, hogy szánalmas provokációnak lássa valaki ezt a kérdést. A kőkemény fideszesek hasonló stílusban írt kérdései alatt megy a fanyalgás, hogy ez a jobboldal. Következetes ember vagy mindkettőben látja a problémát, vagy egyikben sem.
15/19 anonim válasza:
Hát ja, ez a kérdés ugyanolyan provokatív, csak "liberális" köntösben. Egy fideszes kérdésnél meg egyből megy a fújolás meg ugatás itt meg az egyetértő nyávogás meg bégetés. Ti magatokat "liberálisnak" hívó valakik is ugyanolyan birkák vagytok mint a fideszhívők... Meg nem értem ha annyira nyugatpártiak vagytok miért nem költöztetek ki már rég és miért foglalkoztok még mindig Magyarországgal ha nektek ennyire bajotok van vele? Látszik mennyire elfogadóak vagytok, mikor ezt hangoztatjátok. De csak a hiszti megy nektek is.
16/19 anonim válasza:
#10 #11
Ha békésen teszem a dolgomat és valaki ellenséges velem, akkor megvédem magam. Nem Jézus vagyok vagy a Máltai Szeretetszolgálat. Szemet szemért, fogat fogért! Főleg úgy, hogy sírás helyett veletek ellentétben le is tettem valamit az asztalra!
17/19 anonim válasza:
16
Békésen dolgozom már 25 éve, erre olvasok egy ilyet, hogy engem a Dunába kell lőni, mert fideszes vagyok. Teljesen elment a józan eszetek is 4 sikertelen választás után?
18/19 anonim válasza:
16 Tökéletes példája vagy a "békés" liberálisoknak. :D Neked a fizikai erőszakkal azonos súlyú, hogy nem a te pártod nyer és egyből azzal vádolod a másként gondolkodókat, hogy ők semmit nem tettek le az asztalra. Nem csoda, hogy mindig veszítetek.
19/19 anonim válasza:
16
Békésen dolgozol, de azért Dunába minden másként szavazóval? Te tényleg marha békés vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!