A jobbosoknak a b.zizás a legnagyobb szórakozásuk?

20. "A gyerekeim szépen kussban mennek a templomba minden vasárnap, csak hogy sírj ezen is."
A szüleiknek kellene inkább - és oda is figyelni! Meg lapozni a Szentírást!
Akkor nem írnál ilyen hülyeségeket (és nem is lennél ilyen ítélkező és gyűlölködő)!
A templomban nem elég fizikailag jelen lenni, próbálj meg ébren maradni a szertartás alatt és MEGÉRTENI a krisztusi tanítás betűjét és szellemét (szerény szövegértési képességeidet szorgalommal pótolva)!
Kitartást!

20 Ja, és a gyerekeket nem "kussban" kell templomba hajtani, mint vágóhídra az állatot - mert így csak megutáltatod Isten igéjét velük!
A gyerekek számára azért vannak bibliaórák, ifjúsági misék/istentiszteletek, játékos foglalkozások, gyermekbibliák, bibliai atlaszok és interaktív könyvek, keresztény táborok, ifjúsági mozgalmak, műsorok, stb. - hogy MEGSZERESSÉK és az ilyen divatkeresztény, álkeresztény, kényszerkeresztény vagy politikai keresztény szülőkkel ellentétben ÉRTSÉK IS a Szentírást és Jézus tanításait! Hogy magukévá tegyék!
"Vegyétek magatokra igámat, és tanuljatok tőlem, mert szelíd vagyok és alázatos szívű, s megtaláljátok
Az én igám édes, és az én terhem könnyű."
Te keserű és nehéz terheket raksz a gyerekeidre, amikor "KUSSBAN" kényszeríted őket templomjárásra!
De tudniuk kell: az a nehéz és keserű teher a hülye szüleik terhe, nem a mindenható Istené!
Az Úr terhe édes, igája könnyű! Csak azt kívánhatom nekik, hogy egyszer a nevelésed ellenére megérezzék, Istenhez tartozni és Isten házába menni örömmel is lehet, boldogan!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!